Állványos ventilátor 70W teljesítményű 135 cm

Új
23 150 Ft
4-6 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: GORG238

A padlóventilátort különböző helyiségekhez tervezték. A hűvös levegőt alacsony szintről a helyiség felsőbb részeibe juttatja. Célját kiegészítő támogatásként teljesíti a meleg levegő csökkentésében otthonokban, irodákban és nyilvános helyiségekben. A kellemes és hűvös szellő csökkenti az érzékelt hőmérsékletet, és egy kis pihenést biztosít.

Az erős és hatékony 70 W-os motor öt lapáttal kombinálva erőteljes légáramlást tesz lehetővé, amely még egy nagy helyiségben is biztosítja a kényelmet. Az ABS anyag rendkívül karc- és ütésálló. A készülék alja alatt gumipárnák vannak, így a készülék nem fog elmozdulni a felületen, és nem karcolja meg azt.

A ventilátor lehetővé teszi, hogy a légáramlást az Ön igényeihez igazítsa a légáramlás három fokozatú szabályozása révén. Kis helyiségek esetében biztosan elegendő lesz a legalacsonyabb üzemmód, amely fokozatosan hűti le a helyiséget. A készlethez tartozik egy távirányító, amellyel a kanapé vagy az irodai szék kényelméből is vezérelheti a ventilátort. Hogy ne felejtse el kikapcsolni, időzítőt állíthat be, amely egy kiválasztott idő után kikapcsolja a készüléket.

Műszaki adatok:

Tápellátás: 230V/50Hz

Motor teljesítménye: 70W

Levegőáramlás-szabályozás: 3 fokozat

Ventilátor átmérő: 40 cm / 16"

Ventilátor magassága: 115cm - 135cm

Anyag: ABS műanyag, fém

Időkapcsoló: 0,5 - 7,5 óra

1,5m hosszú tápkábel



Paraméterek

Szín Fekete