Állványos ventilátor távirányítóval 60W 135 cm

Új
14 870 Ft
4-6 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: GORG216

A klasszikus fekete színnek köszönhetően a ventilátor bármilyen helyiségbe - nappaliba, irodába, dolgozószobába vagy étterembe - illik. Automatikus oszcillációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi az oldalirányú forgást. Ez növeli a készülék hatótávolságát. Ezt a funkciót blokkolhatja is, és a légáramlás csak egy kiválasztott irányba történik.

A ventilátor háromfokozatú légáramlás intenzitásszabályozással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa az Ön számára legoptimálisabb lehetőséget. A ventilátor még egy nagyon nagy teret is tökéletesen lehűti, mivel hatótávolsága akár 200 cm is lehet. A ventilátor állítható légáramlási szöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a ventilátort az Ön igényeihez igazítsa.

A ventilátor időzítővel rendelkezik, így beállíthatjuk, hogy a ventilátor fél órán, egy órán vagy 2, 4, 5, 7 órán keresztül működjön. A beállítások széles választéka lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek megfelelően válassza ki a munkaidőt. A távirányító megkönnyíti a ventilátor használatát.


Műszaki paraméterek:

Tápellátás: 230V / 50Hz

Motor teljesítménye: 60W

Alégáramlás szabályozása: 3 fokozat

Ventilátor átmérő: 40 cm / 16"

Ventilátor magassága: 115cm - 135cm

Anyag: ABS műanyag, fém

Időkapcsoló: 0,5 - 7,5 óra

1,5m hosszú tápkábelParaméterek

Szín Fekete