Benzines fűnyíró 5,2 kW teljesítménnyel PM-KSS-700SH

-18%
Ár
161 740 Ft

Eredeti ár
196 830 Ft

Megtakarít
18% (35 090 Ft)

Termék kódja
POWPM0614

24 órán belül kiszállítjuk.
db

A PM-KSS-700SH benzines fűnyíró a legújabb szériából a Powermat gyártó kiváló minőségű fűnyírója, mely nagyszerű segítőtárs lesz kertjében. A fűnyíró központi vágási magasságállítással rendelkezik, akár 8 fokozatban, mindezt egyetlen mozdulattal, így sokkal könnyebben hozzáigazítható a fűnyíró ahhoz a terephez, amelyben dolgozik. Egyik legfontosabb jellemzője a mulcsolás funkció, amely jelentősen javítja a pázsit állapotát és támogatja annak növekedését. A mulcsozási folyamat rövidebb időt vesz igénybe, mint a kosárba vágás (nem szükséges a kosár folyamatos ürítése), míg magát a műveletet egy speciális betét beépítésével a hátsó ürítőcsatornába és az ürítőcsatornák lezárásával hajtják végre. A fűnyíró praktikus italtartókat is tartalmaz, amelyeket biztosan értékelni fog a hosszú távú munka során, különösen a forró nyári napokon.

A fűnyíró legfeljebb 5 fűnyírási módot képes kezelni:

  • Hátsó kilökődés
  • Hátsó kidobás kosár nélkül (a fűnyíró alatt)
  • Oldalsó kilökődés
  • Fűtakarás
  • Önjáró kaszálás

Maguk a fűnyírókések kiváló minőségű edzett acélból készülnek, hosszú élettartammal. A széles, akár 510 mm-es vágási tartomány kényelmes munkát tesz lehetővé nagy telkeken is. A 60 literes gyűjtőedényben van egy tartály teltségjelző. Magát a fűnyírót egy 4 ütemű motor hajtja, felső OHV szeleppel, maximális teljesítménye 7 LE és térfogata 173 cm3. A benzinmotort nagy hatásfok és optimális égés jellemzi. A motor alkatrészeinek nagy szilárdságának és minőségének köszönhetően ez a készülék hosszú évekig szolgálja Önt. Praktikus kiegészítés a legtöbb tömlőben használt szabványos csatlakozóval ellátott vízcsatlakozás, melynek köszönhetően a fűnyíró tisztítása anélkül is lehetséges, hogy fel kellene emelni.

Az önjáró meghajtó funkció nagyobb munkakényelmet biztosít. Sűrű fű vagy lejtőn történő nyírás nem igényel erőfeszítést, mivel a fűnyíró saját meghajtását használja a mozgáshoz. Maga a kasza kerete korrózióálló zománcozott acélból készül. Ezenkívül a kerekek golyóscsapágyakkal vannak felszerelve, amelyek csökkentik a gördülési ellenállást és jelentősen meghosszabbítják az élettartamot.

Technikai paraméterek:

Hajtás típusa: Önjáró

Motor típusa: Belső égésű, 4 ütemű

Üzemanyag típusa: 95-ös ólommentes benzin

Hatásos teljesítmény: 5,2 kW / 7 LE

Névleges motorteljesítmény: 3,2 kW / 4,3 LE

Névleges motorfordulatszám: 2800 ford./perc

Motor lökettérfogata: 173 cm3

Vágási magasság: 25-75 mm

Vágási szélesség: 510 mm

Kerékméret (elöl / hátul): 8" (~ 203 cm) / 11" (~ 279 cm)

Üzemanyagtartály űrtartalom: 1,2 l

Olajtartály térfogata: 0,6 l

Gyűjtőtartály térfogata: 60 l

Anyaga: fém

Súly: 36,5 kg

Indító típusa: Kézi

Bejelentett hangnyomásszint LpA: 84,1 dB (A)

Mért hangteljesítményszint LwA: 95,7 dB (A)

Garantált hangteljesítményszint LwA: 98 dB (A)

Hatékony teljesítménymegoldások – hatékony motorteljesítmény

Paraméterek

Szín Sárga