Box kertbe, teraszra antracit

31 190 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: CHOBOX8091

A könnyű és tartós konstrukció védelmet nyújt a hirtelen eső ellen a benne tárolt különböző tárgyak számára. A beépített lakattartó lehetővé teszi, hogy könnyedén biztosítsa értékes tárgyait. Gyönyörűen kivitelezett, alacsony karbantartási igényű és karbantartásmentes, időjárásálló. Könnyen összeszerelhető további szerszámok használata nélkül, nem vesz igénybe sok időt.

A dobozunk nagyszerű lesz a kertben különböző tárgyak, köztük szerszámok tárolására. A teraszon további pavilonfelszerelések (párnák, játékok, grillfelszerelések stb.) tárolására is szolgál majd. A doboz fa utánzatú kivitelének köszönhetően otthon és a garázsban is jól fog mutatni. Ha gyermekének sok játéka van, a doboz tökéletes rendszerező lesz, hogy megkönnyítse a rendben tartást.

Dobozunk kényelmes fogantyúkkal van ellátva az oldalán, hogy szükség esetén könnyebb legyen a doboz szállítása. A doboz belseje két konzollal van megerősítve, így rendkívül tartós. A tárolt tárgyak biztonsága érdekében a doboz egy retesszel rendelkezik, amely lakattal zárható. Így tárgyai nem lesznek kitéve megmagyarázhatatlan eltűnésnek. A doboz nyitásához használt mechanizmus egy állítható konzol. Ennek köszönhetően akár 90°-ig is megdönthetjük a fedelet.

Műszaki adatok:

Mintázat:fa (fadeszkák)

Szín:antracit

Kapacitás: 320 liter

Dimensions:Méretek: 51x117x54 cm

Zárható lakattal (nem tartozék)

Maximálisan időjárásálló - egész évben kint állhat!

Kényelmes fogantyúk az oldalakon, amelyek megkönnyítik a doboz szállítását

A masszív kivitelezés garantálja a hosszú távú használatot

Ideális a következőkhöz:szerszámok, párnák, kerti tömlők, játékok...

Paraméterek

Szín Tmavosivá