COMBAT 3.0 ergonomikus szürke gamer szék lábtartóval

-12%

Termék kódja: HUZCOMBAT-3-0-GREY

Termék már nem szerepel az ajánlatban

A HUZARO szék SGS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja a legmagasabb minőséget és a nemzetközi szabványoknak való megfelelést. A HUZARO COMBAT 3.0 az AIR MESH gyártási technológiájával frissességet, kényelmet és hűvösséget biztosít még sokórás használat során is. A Combat 3.0 titkos szuperereje az összecsukható, állítható lábtámasz, amely stabil tartást biztosít a lábnak.

Ha a HUZARO COMBAT 3.0-t választotta, jól döntött! Miért?

A speciális puha szivacs és a Thermo-Elastic hab az AiR MESH anyaggal kombinálva nem csak a megfelelő légáramlást garantálja. Ez a megoldás biztosítja a megfelelő minőséget és az alakváltozással szembeni ellenállást is. A rugalmas Nylon FX anyagból készült masszív, erős háttámla lenyűgöző benyomást kelt. Ezenkívül speciális beömlőnyílásokkal rendelkezik, amelyek támogatják a levegő keringését a háttámlán keresztül, ami még nagyobb kényelmet biztosít a felhasználó számára. A SeatRest funkció segítségével gyorsan beállíthatja a háttámlát a megfelelő szögbe.

A robusztus, hosszú karfák megfelelő megtámasztást biztosítanak az alkarnak, és csökkentik a vállak és a gerinc terhelését még sok órán át is a számítógép előtt. A karfák puha szivacsból készülnek, ellenállnak a deformációnak, kellemes tapintású anyaggal borítják, ami nagy kényelmet biztosít. Tartós és megbízható konstrukció akár 140 kg teherbírással. Az ülés felső gázkarral van felszerelve. Ez a megoldás az emelőszerkezettel és a háttámla-állító mechanizmussal kombinálva lehetővé teszi a szék helyzetének szabadon a felhasználó igényeihez való igazítását. Öt dupla poliuretán-gumi görgő biztosítja a szék könnyű mozgatását, a felhasznált anyagok pedig védik a padlót a karcolásoktól és a kopástól.

Műszaki adatok:

Gyártó: HUZARO

Modell: Combat 3.0

Tanúsítványok: SGS

Anyagok : mesh

Szerkezet: Nylon fx

Szivacs: légáteresztő, hideghabbal kombinálva

Egyéb információ: Állítható dőlésszög reteszeléssel

Mechanizmus: TILT Dual

Maximális felhasználói súly: 140 kg

Paraméterek

Szín Szürke