Dekoratív fali tükör

A tükör szó hallatán mindenkinek azonnal az elsődleges funkciójához kapcsolódó tevékenységek jutnak eszébe, például a külsőnk ellenőrzése. De mit szólna, ha felajánlanánk Önnek tükröket, amelyek dekorációs elemként szolgálnak otthonában? A különböző formájú, kialakítású és méretű dekoratív tükrök könnyedén tökéletessé teszik a stílusos belső berendezést.

Találhat olyan tükröket, amelyeket egyetlen egységként alkalmaznak a falra, valamint olyan tükröket, amelyek több különálló részből állnak. Ezeket tetszés szerint rendezheti el a falon. Így minden tükör egyedi és eredeti dizájnt hoz létre a helyiségben. A kép, amelyet ezek a tükrök visszatükröznek, kissé torz, ezért nem javasoljuk, hogy a klasszikus tükrök helyettesítésére, hanem dekorációs tárgyként használjuk őket. A dekoratív fali tükrök akrilüvegből készülnek, ami azt jelenti, hogy könnyűek, törhetetlenek és könnyen kezelhetők.

Magasság: 67 cm

Szélesség: 70 cm

Vastagság: 3 mm

Alkatrészek száma: 1

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készültek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és összeszerelés: A tükör könnyen felhelyezhető a falra a tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely biztosítja, hogy a tükör ne karcolódjon össze a dobozban. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzzuk le a tükörről.

Csomagolás: Gondoskodunk arról, hogy a megrendelt árut sérülésmentesen kapja meg. Ezért a tükröket vastag kartondobozba csomagoljuk.

Paraméterek

Stílus Modern