Dekoratív négyzet alakú tükör ló motívummal

Ár
18 490 Ft

Termék kódja
FLEL66A

2-4 napon belül kiszállítjuk
db

A tükrök olyan dekorációs elemet jelentenek, amelyek minden otthonban megállják a helyüket. Négyzet és téglalap alakú formáik kombinálhatók, és különböző díszek kialakítására is felhasználhatók a falon. Mivel ezeket a tükröket nem a klasszikus módon akasztják a falra, hanem a csomagban található speciális ragasztószalaggal ragasztják a falra, nem hagynak nem kívánt lyukakat a falon. Félelmek, hogy a tükör meglazul, leesik és eltörik, feleslegesek. Ezek a tükrök akrilüvegből készülnek, amely a hagyományos üveghez képest sokkal könnyebb és törésbiztosabb. Akár egy gyerekszobát is díszíthet velük anélkül, hogy sérülésveszély állna fenn.

Méretek:

Szélesség: 50 cm

Magasság: 50 cm

Vastagság: 3 mm

Alkatrészek száma: 1

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és felszerelés: A tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető a falra. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely biztosítja, hogy a tükör ne karcolódjon össze a dobozban. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzzuk le a tükörről.

Paraméterek

Minták Természet és állatok