Dekoratív tükrök a falon tollak

Termék kódja: FLEL10B

Termék már nem szerepel az ajánlatban

A TERMÉKRŐL

A tükör szó hallatán mindenkinek azonnal az elsődleges funkciójához kapcsolódó tevékenységek jutnak eszébe, mint például a megjelenésünk ellenőrzése. De mit szólna, ha ajánlanánk Önnek tükröket, amelyek dekorációs elemként szolgálnak otthonában? A különböző formájú, kialakítású és méretű dekoratív tükrökkel könnyedén tökéletessé teheti belső berendezését stílusosan.

Találhat olyan tükröket, amelyeket egyetlen egységként alkalmaznak a falra, valamint olyan tükröket, amelyek több különálló részből állnak. Ezeket tetszés szerint rendezheti el a falon. Így minden tükör egyedi és eredeti dizájnt hoz létre a helyiségben. A kép, amelyet ezek a tükrök visszatükröznek, kissé torz, ezért nem javasoljuk, hogy a klasszikus tükrök helyettesítésére, hanem dekorációs tárgyként használjuk őket. A dekoratív fali tükrök akrilüvegből készülnek, ami azt jelenti, hogy könnyűek, törhetetlenek és könnyen kezelhetők.

MÉRETEK

Vastagság: vastagság: 3 mm

Alkatrészek száma: 33 különböző méretű alkatrész

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

c

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és összeszerelés: A tükör könnyen felhelyezhető a falra a tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely biztosítja, hogy a tükör ne karcolódjon össze a dobozban. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy a védőfóliát húzzuk le a tükörről.

nn

Csomagolás: Nagy gondot fordítunk arra, hogy a megrendelt árut sérülésmentesen kapja meg. Ezért a tükröket vastag kartondobozba csomagoljuk.

vv

Paraméterek

Stílus Modern