Egyedülálló gyermek akkumulátoros autó Mercedes AMG piros

116 610 Ft
4-6 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: GORG379-RED

Gyermeke arról álmodik, hogy autóvezető lesz? Az általunk bemutatott autó az autózás rajongói körében klasszikusnak számít. A szilárdság és a precizitás kifinomult kombinációja, gazdag felszereltséggel. Egy igazi gyöngyszem. Most minden gyermeknek lehet saját luxusautója. Tökéletes arra, hogy a szabadban töltött időt még élvezetesebbé tegye. Ha nálunk vásárol, meglátja, hogy a jó ár és a kiváló minőség kombinálása lehetséges!


A biztonság az első. Ha a mi autónkat választja, biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságban lesz az őrült móka közben. Ezt számos funkció garantálja, mint például a beszerelt biztonsági övek és a reteszeléssel ellátott ajtók - hogy gyermeke ne nyissa ki őket vezetés közben. A teljes irányítást és a biztonságérzetet a gyermekautó használata során a távirányító biztosítja, amelyet egy felnőtt használ az autó vezetésére.

Az autó további felszereltsége a működő kormánykerék és a kürt. A gyermek úgy érezheti magát, mint egy igazi autóvezető! A vezetést a műszerfalon már rögzített MP3 dallamok teszik még élvezetesebbé.


Műszaki adatok:


Akkumulátor: 12V 7AH

Töltő: igen

Motorok: motorok: 3 (2 hajtás, 1 kormány)

Szín: piros

Méretek: 113 × 76 × 63 cm (hossz x szélesség x magasság)

Fények: igen

Nyitható ajtó: igen

Nyitható csomagtartó: igen

Távirányító: igen

Kerekek integrált keréktárcsákkal

Kihúzható fogantyú az autó vontatásához

USB és AUX zenei panel: igen

Beépített zene: igen

Kérjük, használat előtt olvassa el a készlethez mellékelt használati utasítást.
Paraméterek

Szín Piros