Elegáns irodai szék fekete színben

Új
52 870 Ft
4-6 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: GORG274

Az irodai szék nagyon erős anyagokból készült, elegáns fekete kivitelben. Klasszikus formája az elegancia és a magas státusz benyomását kelti. Ideális a dolgozószobába vagy az irodába. A munkakényelem a szék velejárója. A számítógép előtt töltött hosszú órák sokkal élvezetesebbek lesznek.

A szék kiváló minőségű anyagokból készült. Sima és kellemes tapintású, valamint könnyen tisztítható. A szék esztétikusan, minden részletre odafigyelve készült. A háttámla és az ülés profilozott, hogy a gerinc számára maximális kényelmet biztosítson. Ezeket az elemeket dupla réteg puha szivacs borítja, a beépített fejtámla pedig kényelmes fejtámaszt biztosít a hosszú órákon át tartó munka során.

A szék magassága és a háttámla dőlése állítható. A bútor a hát és a nyak ágyéki része alatt kényelmes párnákkal van ellátva. Ezek az eszközök stabilizálják a gerincet és biztosítják annak megfelelő testtartását ülés közben. A még nagyobb kikapcsolódás és pihenés érdekében hintázó funkcióval rendelkezik, amely az oldalsó kar feloldásakor aktiválódik.

 

Műszaki adatok:

Szín: fekete

Anyag: öko bőr

Mechanizmus: TILT - összecsukható reteszelő funkcióval függőleges helyzetben

Maximális felhasználói súly: 120 kg

Méretek:

Magasság: 116 - 125 cm

Ülésszélesség: 50 cm

Ülésmélység: 44 cm

Háttámla magassága: 68 cm

Háttámla szélessége: 45 cm

Magasság a padlótól az ülésig: 48 - 57 cm

Tartós fém talapzat nejlon görgőkkel

A háttámla a nyak és az ágyéki rész alatt párnákkal van ellátva

Függőlegesen és vízszintesen szabadon dönthető

A szék ökobőrrel kárpitozott

MagasságállításParaméterek

Szín Fekete
Anyag Bőr