Elegáns szürke steppelt ágytakaró 220 x 240 cm

Elérhetőség
Termék már nem szerepel az ajánlatban

Gyártó

Termék kódja
TUTNAZ-08516

Bemutatunk egy modern ágytakarót, melynek a hagyományos ágytakarókhoz képest megvan az az előnye, hogy kétoldalas, így két ágytakaró egyben. Mindegyik oldala más színű, ahogy a képen is látható. Ha dekoratív takarót fontolgat hálószobájába, ne keressen tovább. Ezentúl az ágya mindig elegánsan lesz megvetve.

Ezeket az ágytakarókat nagyon jó minőségű anyag és precíz kidolgozás jellemzi. A gyártás során felhasznált anyagok szakszerűen kiválasztottak és főként hosszú távon a gyakorlatban teszteltek. Nem kell aggódnia, hogy az ágytakaró rövid használat után ráncos lesz vagy elhasználódik. Ez az elegáns ágytakaró nagyon kellemes tapintású, így lehetséges, hogy anélkül tud majd elaludni, hogy le kellene tennie az ágyról. Ez az ágytakaró ágytakaróként szolgál, amely felvidítja hálószobáját.

Találjon további párnákat az ágytakarókhoz üzletünkben. A párnák mellett kész elegáns függönyöket, meleg és vastag takarót, ágyneműt is kínálunk, így könnyedén felújíthatja otthonát. Nincs szükség belsőépítészre. Egyszerűen illessze otthonát saját színeihez. Egyszemélyes és franciaágyakra kínálunk ágytakarókat. Minden ágytakaró műanyag zacskóba van csomagolva, így könnyen tárolható és szállítható. Ez a takaró nem csak esztétikus, hanem praktikus is. És ha egy különleges ajándékon gondolkodik...az közvetlenül Ön előtt áll. Nincs több stressz egy váratlan látogatás miatt. Könnyedén megágyazhat néhány másodperc alatt. A varázslatos ágytakaró pont a helyén van.

szélesség 220 cm x hossz 240 cm

100% poliészter

Mérettűrés +/- 3%

Felhívjuk figyelmét, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Paraméterek

Szín Szürke
Méret 220 x 240 cm
Minták Steppelt