Ergonomikus elektromos asztal állítható asztalmagassággal és LED panellel

-12%

Termék kódja: HUZHERO-9-0

Termék már nem szerepel az ajánlatban

A Hero 9.0 modell ideális minden olyan tevékenységhez, ahol sok időt töltünk. Hosszan tartó játék, hosszú tanulás vagy teljes munkaidős munka – ezek a tevékenységek mindegyike kényelmesebb, ha a helyünk ergonomikus, és a pozícióváltáshoz csak egy gomb szükséges. Kényelmes ülés vagy a hát nyújtása? Nem kell választanis, a Hero 9.0 egy olyan asztal, ahol bármilyen pozíciót kényelmesen elhelyezhet.

Ha minőségi sarokasztalt keres, a HERO 9.0 remek választás! Miért?

A Hero 9.0 asztallap formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a szobájába. Az átgondolt kialakítás megnöveli a munkahelyen vagy a tanulásban használható helyet. Az asztallap magasságát a kezelőpanel szabályozza. Előnye az asztallap magas állítási tartománya 72-120 cm között. A memória opciókkal könnyedén visszatérhet a korábban konfigurált kedvenc asztali beállításokhoz. A panel ergonomikus helyen van elhelyezve, amely mindig kéznél van. A LED kijelző 1 cm-es pontossággal mutatja az asztal aktuális magasságát. Az USB portnak köszönhetően a panelen kényelmesen töltheti telefonját vagy táblagépét.

A strapabíró MDF lapból készült 20 mm vastag fedőlemez biztosítja az asztal biztonságos használatát. Nem kell aggódnia a felső terhelés miatt, mert nagy nyomás mellett is stabil és kényelmes munkát garantál. A felső motor biztosítja a zökkenőmentes mozgást még a megrakott (80 kg össztömegig) asztallapon is. Az asztalon két lyuk található a kábelek elrendezéséhez. A bejáratok az asztal mindkét oldalára vannak felszerelve. Az asztalon beépített kényelmes italtartó és praktikus fejhallgató tartó található.

Leírás:

Gyártó: Huzaro

Modell: HERO 9.0

Felépítése: elektromos, megerősített

Vezérlés: LED vezérlőpanel

Felső magasság: min 72 cm - max 120 cm

Asztallap: 140 cm x 60 cm

Asztalterhelés: 80 kg-ig

Asztallap vastagsága: 2 cm

Tartók: fejhallgatóhoz, italokhoz

Szerelés: kétoldalas

Lábak: állítható

Paraméterek

Szín Fekete