Étkezőszék 2 az 1-ben + asztal és szék gyerekeknek

37 610 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: MULHA-033-PINK

A szék alacsony székké és asztallá alakításának funkciója a legjobb tíz dolog között van, és minden szülő számára valóban nélkülözhetetlen. Ennek a funkciónak köszönhetően együtt ülhet az asztalnál a kisgyermekével, és amikor felnő, akkor is lesz egy kényelmes szettje, amelyben a gyermek ehet és játszhat. Az idősebb gyermekek számára készült változat a játékra és a készségek fejlesztésére is szolgál, például rajzolás, festés vagy építés közben. Az asztallapon van egy speciális tálca a blokkok elrendezéséhez, amely alatt egy rekeszekkel ellátott tér található, amely ideális a zsírkréták, filctollak, jegyzettömbök és egyéb apróságok tárolására.

Az ülés 5 pontos biztonsági övvel van ellátva, hogy a baba a megfelelő helyzetben maradjon, és ne csússzon ki a székből. Az etetőszéket egy pillanat alatt funkcionális székké és asztallá alakíthatja. A szék lábain, közvetlenül az asztallap felett speciális gombok találhatók, amelyek feloldják a zárat, így leválaszthatja a széket az asztalról. A készletben található speciális fedőlapok a csatlakozási pontokra kerülnek fel.

A készlet tartalmaz görgőket, amelyek szükség esetén a lábakba illeszthetők, így a szék könnyen mozgatható egyik helyről a másikra. A görgők egy speciális karral vannak ellátva, amellyel rögzítheti őket a szék rögzítése érdekében. Amikor a görgők nincsenek használatban, a szék a lábak alatt elhelyezett gumitalpakon áll.

 

Műszaki adatok:

Méretek: 60x55x103 cm

Súly: 5,2 kg

Korcsoport: 6-36 hónapos korig

Maximális terhelés: 20 KG-ig

Biztonsági övek: 5 pont

Lábak: kerekekkel és csúszásmentes talppal rendelkezik

huzat: mosható szövet

Paraméterek

Szín Rózsaszín