Fali tükrök virág

52 990 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEL204B

A tükör olyan dekoratív elem, amely minden otthonban megállja a helyét. Négyzet és téglalap alakú formái kombinálhatók, hogy különböző díszeket hozzanak létre a falon. Mivel ezeket a tükröket nem a klasszikus módon akaszthatók a falra, hanem a csomagban található speciális ragasztószalaggal ragaszthatóak fel, nem hagynak nem kívánt lyukakat a falon. Félelmek, hogy a tükör meglazul, leesik és eltörik, feleslegesek. Ezek a tükrök akrilüvegből készülnek, amely a hagyományos üveghez képest sokkal könnyebb és törésbiztosabb. Akár egy gyerekszobát is díszíthet velük anélkül, hogy sérülésveszély állna fenn.

Az egyszerűbb kivitelű, de érdekes motívumokat is tartalmazó dísztükrök az otthon minden szegletében elhelyezhetők. Talán nincs is olyan hely, ahová ne illeszkednének. A tükrök csodát tesznek a belső térben, vizuálisan felelevenítik, megnagyobbítják, modern megjelenést kölcsönöznek neki. Mindezt anélkül, hogy megterhelné Önt vagy pénztárcáját.

Méretek:

Szélesség 140 cm

Magasság: 70 cm

Vastagság: 3 mm

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készültek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és felszerelés: A tükör a tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető a falra. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely biztosítja, hogy a tükör ne karcolódjon össze a dobozban. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzzuk le a tükörről.

Paraméterek

Stílus Modern