Fekete-fehér ágytakarók kétoldalasak

11 530 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: DEC15800-RHOMBUSES

Egy modern ágytakarót hozunk Önnek, amelynek előnye a hagyományos ágytakarókkal szemben, hogy megfordítható, így két ágytakaró van egyben. Mindkét oldala más-más színű, ahogy a képen látható. Ha dekoratív paplanhuzatot szeretne hálószobájába, ne keressen tovább. Mostantól kezdve az ágya mindig takaros lesz.

Ezeket az ágytakarókat nagyon jó minőségű anyag és precíz kivitelezés jellemzi. A gyártás során felhasznált anyagokat szakértelemmel választják ki, és mindenekelőtt hosszú időn keresztül a gyakorlatban tesztelik. Nem kell attól tartania, hogy az ágytakaró rövid használat után megsárgul vagy elhasználódik. Ez az elegáns ágytakaró nagyon kellemes tapintású, így nem kizárt, hogy sikerül úgy elaludnia, hogy nem kell levennie az ágyról. Ez az ágytakaró olyan ágytakaróként szolgál, amely egyszerűen felfrissíti hálószobáját.

Az ágytakaróhoz párnákat is vásárolhat, amelyeket megtalálhat üzletünkben. A párnák mellett kész elegáns függönyöket, meleg és vastag takarókat és ágyneműket is kínálunk, így könnyedén átrendezheti otthonát. Még lakberendezőre sem lesz szüksége. Egyszerűen csak össze kell hangolnia otthonát az Ön által kiválasztott színekkel. Egy- és kétszemélyes ágytakarókat egyaránt kínálunk. Minden ágytakarót műanyag csomagolásba csomagolunk, így könnyen tárolhatja, hordozhatja. Ezáltal a paplanhuzat az esztétikum mellett praktikussá is válik. Vagy ha megfelelő ajándékon gondolkodik... máris itt van Ön előtt. Nincs több stressz egy váratlan látogatás miatt. Egyszerűen, pillanatok alatt ágyba bújhat. A varázslatos ágytakaró máris a helyén van. Ezek az ágytakarók több méretben is kaphatók, ha érdekli, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön. Hálószobája még soha nem volt ilyen szép.

szélesség 170 cm x hossz 210 cm

szélesség 220 cm x hossz 240 cm

szélesség 240 cm x hossz 260 cm

100% mikroszálas

Mérettűrés +/- 3%

Az ágytakaró csomagolása: cipzáras műanyag zacskóban.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Paraméterek

Szín Fehér
Minta Absztrakt