ECOTOYS Gyerek tricikli 2 in 1 rózsaszín

19 890 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: MULLC-V1307

Az ECOTOYS tricikli tökéletes választás minden kisgyerekeknek, aki már betöltötte a 2 éves kort. Ha szeretné, hogy gyermeke játék közben is fejlődjön, és egyben biztonságban is legyen, akkor ez a kettő az egyben kerékpár egyedülálló lehetőség.

Az ECOTOYS tricikli nemcsak a motorikus koordinációt és az egyensúlyérzéket fejleszti, hanem órákon át tartó szórakozást is nyújt. Számos biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkezik, hogy gyermeke a lehető legjobban élvezze a használatát.

A háromkerekű kialakítás garantálja a játék közbeni stabilitást. A pedálok eltávolításával egyensúlyozó kerékpárrá alakítható, így a gyerek lépésről lépésre sajátíthatja el a kerékpározás alapjait. Amint ügyesebblett, a pedálok visszatehetők, és máris készen áll az önálló kerékpározásra!

A kényelmes, állítható magasságú nyereg és a biztonsági fogantyúval ellátott markolatok a gyermeke kényelmét és biztonságát szolgálják. A nyereg alatt található egy praktikus tartó a levehető pedáloknak, így sosem kell aggódnia az elveszett alkatrészek miatt.

A kerékpár stabil felépítése mellett, két hátsó kereke van, amelyek között 12 cm a távolság, és az átmérője 7 hüvelyk. A speciális EVA anyagból készült kerekek nem fújhatóak ki és enyhén rugalmasak, így a kerékpárt beltérben és kültérben is használhatják.

Specifikációk:

Színe: rózsaszín

Méretek: a termékképeken láthatók 

Paraméterek

Szín Rózsaszín