Inverter akkumulátor egyenirányító PM-PI-180T

31 670 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: POWPM01246

Az inverteres egyenirányító olyan eszköz, amely lehetővé teszi a különböző típusú ólom-sav akkumulátorok töltését. Ezek lehetnek WET akkumulátorok folyékony elektrolittal, GEL akkumulátorok zselés elektrolittal vagy AGM akkumulátorok elektrolit felszívó párnával. Ezenkívül a készülék támogatja a belsőégésű motorok indítását is. Úgy működik, hogy a hálózatról szolgáltatott áramot és feszültséget olyanra alakítja át, amely biztonságosan és hatékonyan tölti az akkumulátorokat. A töltési folyamat révén biztosítja az akkumulátorok megfelelő teljesítményét, ami jelentősen meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát.

A vészindítási funkció lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen jármű elindítását még akkor is, ha az akkumulátor teljesen lemerült.

Az egyenirányító automatikusan a motor igényeihez igazítja a szolgáltatott áramot, ellentétben a transzformátoros készülékekkel, amelyek statikusan szolgáltatják az áramot, ami növeli az akkumulátorok biztonságát.

Az indítási funkció aktiválásakor a készülék megvárja azt a pillanatot, amikor a motornak áramra van szüksége - nem kell a járműhöz rohannunk, hogy elindítsuk. Csak az indítókulcs elfordításakor szolgáltatja a motor indításához szükséges nagyobb áramot.

Ez a megoldás a stabil kimeneti feszültségnek köszönhetően garantálja a biztonságot. Buszokhoz és személygépkocsikhoz egyaránt alkalmas.

Az IGBT technológiának köszönhetően az egyenirányító sokkal kisebb, mint a transzformátoros egyenirányítók, így kompaktabb.

A készülék a legmagasabb minőségű alkatrészekből készül.

A kábelmag rézből készült és teljesen gumiborítású "krokodilokkal" ellátott kábel teljes üzembiztonságot és fagyvédelmet biztosít.

Erős és tartós, biztonságos használat.

Rézből készült kábelmag

A rézhuzal használata garantálhatja a stabil áramkimenetet. A töltőkábelek hosszú élettartamúak és nem termelnek hőt.

Az egyenirányító ventilátorral van felszerelve, amely automatikusan működik és védi az IGBT tranzisztoros rendszereket.


Műszaki adatok:

Névleges feszültség: 230V/50Hz

Töltési áram: 5 - 30 [A]

Akkumulátor kapacitás: 25 - 800 [Ah]

Töltőáramú feszültség: 12V / 24V

Maximális indítási áram: 180 A

Maximális bemeneti teljesítmény: 100 - 1200 [W]

Üzemi hőmérséklet: -20°C - 40°C

Hatékonyság: 98%

Vízállósági osztály: IP 65

Rögzítőkábel hossza: 183 cm

Tápkábel hossza: 195 cm


Csomag tartalma: A csomag tartalma: 1 db:

1x egyenirányító

Kábelek "-"; "+" csatlakozókkal

Doboz: