Inverteres hegesztőgép MIG/MAG MMA TIG 200A | PM-IMGT-200L

67 820 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: POWPM1103

Kialakításának köszönhetően a Migomat Powermat PM-IMGT-220L hegesztőgép otthoni műhelyekben és háztartásokban, valamint professzionálisabb műhelyekben is használható, mint például terepmunka és mindenféle épületen belüli javítási munka. A Powermat Migomat egy széles körű felhasználású eszköz, inverteres áramforrásként tervezve, amely lehetővé teszi a hegesztést olvadó huzallal MIG/MAG gázpajzsban vagy FCAW önárnyékoló huzallal (polaritásváltás után), hegesztést bevont MMA elektródával, valamint a TIG Lift módszerrel. A készülék elektronikája IGBT tranzisztorokra épül, amelyek kétféle tranzisztor előnyeit, a térhatású tranzisztorok egyszerű irányíthatóságát és a nagy áttörési feszültséget, valamint a bipoláris tranzisztorok kapcsolási sebességét ötvözik. A hegesztőáram nagyon stabil, ami tökéletes hegesztést garantál. Az IGBT technológiának köszönhetően a készülék könnyű és kompakt.

A csomag tartalma:

  • Földelő kábel: 2m
  • Kábel elektródatartóval: 2m
  • EURO MIG/MAG kábel zseblámpával: 2m
  • Előtoló görgő 0,8/0,9 mm
  • Fúvókák: 0,8 / 0,9 / 1,0 mm
  • Csőhuzal FLUX 0,8 mm / 0,45 kg 1,0 mm
  • Hegesztő maszk
  • Kalapács kefével

Hegesztés:

A hegesztési paraméterek beállítása folyamatos (sima), a maximális hegesztőáram függ a felhasznált huzal/elektróda vastagságától, a hegesztési feszültségtől, valamint MIG / MAG / FCAW módszer esetén a huzalelőtolás sebességétől. A kétgörgős adagoló 0,8 / 0,9 / 1,0 mm átmérőjű huzallal működik.

A hegesztőgép nagy hatékonysága lehetővé teszi a 200A hegesztést (MIG / MAG / FCAW / TIG / MMA esetén), a munkaciklus 60%-ában. A hőkapcsoló kikapcsolja a készüléket az adott hegesztőáramnál megengedett munkaciklus túllépése esetén, és így megakadályozza a hegesztőgép túlmelegedését.

A készülék hegesztés közbeni aktuális paraméterei a jól leolvasható kijelzőn jelennek meg. A kényelmes és nagyon könnyen leolvasható manipulátorok lehetővé teszik a hegesztési paraméterek megváltoztatását akár kesztyűben is.

Technikai paraméterek:

Modell: PM-IMGT-220L

Tápellátás: 230V / 50Hz

Bemenet MIG / MAG / MMA / LIFT-TIG: 8,3 kVA

Hegesztési módszerek: MIG / MAG / FCAW / MMA (elektróda) / TIG

MIG / MAG hegesztőáram tartomány: 8 - 200A

AWI / MMA hegesztőáram tartomány: 8 - 200A

100%-os hegesztőáram: (MIG / TIG / MMA - 200A)

60%-os hegesztőáram: (MIG / TIG / MMA - 155A)

Támogatott huzalátmérők: 0,8 / 0,9 / 1,0 [mm]

A megtámasztott elektródák átmérője: 1,6 mm - 4 mm

Támogatott huzalorsó: max 1 kg

Huzalelőtolás: 2 tekercs (belső)

Szigetelési osztály: F.

Lefedettségi fok: IP21S

Méretek: 51 x 22 x 38 cm [hossz / szélesség magasság]

Súly: 6 kg