Irodai íróasztal LOFT fiókokkal

67 240 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: TUTMEB-07010

A modern LOFT stílusú íróasztal egy ízléses bútordarab, amely tökéletesen illik az otthoni irodába és a műterembe, de a fiatalok szobájába is. Fekete színű, porszórt acélból készült minimalista szerkezete vonzza a tekintetet. Az íróasztal teste és lapja tartós MDF lapból készült, sonoma tölgy színben. Az egész nagyon elegánsnak és eredetinek tűnik, ugyanakkor erős és tartós.

A sonoma íróasztal két tágas fiókkal rendelkezik, amelyek segítenek rendet tartani, és mindig kéznél vannak a szükséges dolgok. Kényelmes megoldás, amely számos helyiségben jól működik. A fiókokon nincsenek fogantyúk, így azok nem zavarják a dizájnt. Alulról, egymás mellé húzva nyílnak. Ugyanez a helyzet a zárással is - csak nyomja be teljesen.

Az íróasztalt nemcsak a munkahelyen vagy a dolgozószobában használhatja sikerrel, hanem öltözőasztalként is a hálószobában vagy az előszobában. Téglalap alakú asztallapja optimális, 60 × 123 centiméteres méretekkel rendelkezik, így könnyedén elfér rajta a laptop, a számítógép monitora és egyéb dolgok. Az egész bútor magassága 76 centiméter, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen széket vagy zsámolyt elhelyezhessen - gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A test és a lap - tartós MDF lemezből készült, tölgy sonoma színben, ami rendkívüli eleganciát kölcsönöz a bútornak.

Technikai paraméterek:

Asztallap formája: téglalap alakú

Asztallap hossza: 60 cm

Asztallap szélessége: 123 cm

Asztallap magassága: 76 cm

Asztallap színe: fa

Asztallap anyaga: MDF

Lábvég: acél

Gyártó: Tutumi

Paraméterek

Szín Barna
Anyag Faipari, Fém