Kerek dekoratív fali tükör

Ár
26 380 Ft

Termék kódja
FLEL210-60

2-4 napon belül kiszállítjuk
db

A kerek vagy ovális dekoratív öntapadós akril tükrök tökéletesek az előszoba, a nappali vagy a hálószoba falára. A kínálatunkban található tükrök dekoratívak, ami azt jelenti, hogy a bennük látható tükörkép kissé torzított. Ezért nem javasoljuk, hogy ezeket a tükröket a klasszikus tükrök teljes helyettesítésére használják, ahol a tükröződés pontos és éles. A tükrök, mint fali dekoráció akkor fog tetszeni Önnek, ha modern és stílusos kinézetet szeretne a szobájába, és a falfestmények nem éppen az, amire gondol.

A dekoratív tükröknek az az előnye is megvan, hogy a falra ragadnak, a mellékelt speciális ragasztószalaggal, így nem kell lyukakat fúrni a falba, amelyek aztán ott is maradnak. A kínálatunkban található tükrök némelyike több részből áll, így ha a sablonban láthatótól eltérő képet szeretne létrehozni, akkor azt is meg tudja valósítani. Mivel a tükrök részei nincsenek összekötve egymással, szabadon engedheti fantáziáját, amikor akril tükröket alkalmaz a falra. Nem kell aggódnia a sérülések miatt, amikor ezekkel az ovális öntapadós tükrökkel dolgozik. Az anyag, amelyből az akriltükrök készülnek, törhetetlen, könnyű, és az élek megmunkáltak, hogy ne legyenek élesek. A dekoratív öntapadós tükrök kezelése így biztonságos és kreatív.

Szélesség: 60 cm

Magasság: 60 cm

Vastagság: 3 mm

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és összeszerelés: A tükör könnyen felhelyezhető a falra a tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely semmilyen módon nem karcolja meg a dobozban lévő tükröt. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzza le a tükörről.

Csomagolás: Nagy gondot fordítunk arra, hogy a megrendelt árut sérülésmentesen kapja meg. Ezért a tükröket vastag kartondobozba csomagoljuk.

Paraméterek

Minták Modern