Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval

-27%
Eredeti ár 42 180 Ft. Megtakarít 27% (11 180 Ft) 31 000 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: ALL10714161843

A felfújható kerekű, húzókarral ellátott kerti kocsi a kerti munkák nélkülözhetetlen segítője a kerti szerszámok, palánták, cserepek, föld, ágak, levelek, valamint gyümölcsök vagy zöldségek szállításához.

A 3 az 1-ben többcélú kerti kocsit (kocsi, billenőkocsi és talicska egyben) tartós kialakítás jellemzi. A kocsi váza kiváló minőségű acélból készült, fekete színű bevonattal. A tartós műanyagból készült, zöld színű, speciális hornyokkal ellátott rakodótál nagy szilárdságot és tartósságot biztosít. A maximális terhelhetőség 250 kilogramm, a térfogat pedig 85 liter.

Kényelmes csúszásmentes fogantyú, megkönnyíti a húzást még teljesen megrakott állapotban is. Az elforgatható, felfújható, futófelülettel ellátott kerekek tökéletesen elnyelik az ütéseket, és biztosítják a nehéz anyagok könnyű szállítását még egyenetlen terepen is. A gumiabroncsok nyomása állítható, így rugalmasan alkalmazkodnak a terepviszonyokhoz. A horganyzott acélból készült felnik hosszú élettartamot biztosítanak.

A kerti kocsi speciális emelőrendszerrel van felszerelve. A rakomány kiürítéséhez egyszerűen húzza maga felé a fogantyút, majd emelje fel a rakodótálat. A biztonság érdekében a rakodótál véletlenszerű felemelésének megakadályozására zárat alkalmaztak. A kormányzott tengely megkönnyíti a manőverezést és kiváló kényelmet biztosít a kocsi használata során, még teljesen megrakott állapotban is.


Műszaki adatok:

Szín: zöld

Méretek: 92 x 20 x 52 cm

Űrtartalom: 85 l

Maximális terhelhetőség: 250 kg

Kocsiszerkezet: acél

Felni anyaga: acél

Kerekek: felfújható

A készlet tartalmazza: kocsi és rögzítőelemek

Főbb előnyök:

  • A kerti kocsi 3 funkciót egyesít: utánfutó, kocsi és talicska.
  • masszív acélszerkezet
  • maximális teherbírás 250 kg-ig
  • nagyon tartós rakodótál
  • kényelmes, csúszásmentes fogantyú forgócsuklóval
  • speciális emelőrendszer zárral
  • nagyméretű felfújható kerekek

Paraméterek

Szín Zöld