Konyhai falióra gyógynövényekkel

13 470 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEZ27A

A nők beszélhetnének arról, hogy mennyi időt töltenek a konyhában, és arról is, hogy ez idő alatt hányszor néznek rá az órára. Ahhoz, hogy a hús jól átsüljön, és a sütemény ne legyen feleslegesen sokáig a sütőben, sokkal jobban kell figyelni az időre, mint máskor. A kínálatunkban található órák stílusuk és a rajtuk ábrázolt motívum tekintetében úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek a konyhai környezethez.

Válasszon klasszikus formájú órát, vagy olyan órát, amely több részből áll, hogy egyedi mintát alkosson, vagy egy tábla részeként. A falon lógó kávéscsésze, teáskanna vagy evőeszközös tányér nem hagyományos konyhai berendezési tárgy. A kiválasztott motívumokkal ellátott összes falióra elhelyezhető egy kávézóban vagy akár étteremben is. A kínálatunkban szereplő összes óra néma, ami azt jelenti, hogy nem hallható a ketyegésük.

Az óra anyaga akrilüvegből áll, amely csillámot is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üveghez, azzal a különbséggel, hogy lényegesen könnyebb. A gyártás során figyelembe veszik a precizitást, az alaposságot és a pontosságot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színeket minden számítógép az egyéni beállításai szerint jeleníti meg.

Az óra óraművet tartalmaz, ami egy modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely biztosítja a csendes működést - nincs ketyegő hatás. Egy AA elemet is tartalmaz.

Az óra csomagolásakor gondosan ügyelnek a sérülések elkerülésére és arra, hogy az áru hibátlanul kerüljön Önhöz. Minden termék vastag kartondobozba van csomagolva.

Méretek:

Szélesség: 30 cm

Magasság: 30 cm

Vastagság: 3 mm

Paraméterek

Szín Fehér
Minták Reális