Krémes barna kétoldalas ágyhuzatok absztrakt mintával

Elérhetőség
Termék már nem szerepel az ajánlatban

Gyártó

Termék kódja
MARNO-275

Egy modern ágytakarót hozunk Önnek, amelynek az az előnye, hogy a hagyományos ágytakarókkal kétoldalas, így két ágytakarója van egyben. Ha dekoratív takarót fontolgat a hálószobához, akkor ne keressen tovább. Mostantól az ágy mindig elegánsan meg lesz készítve, így a váratlan látogatás többé nem terheli meg. Az ágyon található varázs takaró a helyén van. Ezeket az ágytakarókat nagyon jó minőségű anyag és precíz kialakítás jellemzi. A gyártás során felhasznált anyagokat szakmailag kiválasztják, és különösen hosszú távon tesztelik a gyakorlatban. Nem kell attól tartania, hogy a burkolat rövid használat után megsemmisül vagy elhasználódik. Ez az elegáns ágytakaró nagyon kellemes tapintású, így lehetséges, hogy elaludhat anélkül, hogy le kellene tennie az ágyról.

A párnák mellett kész elegáns függönyöket, meleg és vastag takarókat és ágyneműt is kínálunk, így könnyedén felújíthatja otthonát. Nem is lesz szüksége lakberendezőre. Könnyen illesztheti otthonát a saját színeihez.Kínálunk egy- és kétágyas ágytakarókat.

Minden ágytakaró műanyag csomagolásba van csomagolva, így könnyedén tárolhatja vagy hordozhatja. Így az esztétikai burkolat mellett ez a takaró is praktikussá válik. Vagy ha megfelelő ajándékra gondolsz ... akkor előtted van.

Anyaga: 10 0% poliészter

Ágytakaró csomagolás: műanyag cipzáras táskában

Az ágytakaró ajándékként is alkalmas, mivel műanyag csomagolásban szállítják.

Paraméterek

Szín Barna
Minták Absztrakt