Minőségi steppelt ágytakaró bézs-rózsaszín színben, 220 x 240 cm

11 370 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: TUTNAZ-08511

Bemutatunk egy modern ágytakarót, melynek a hagyományos ágytakarókhoz képest megvan az az előnye, hogy kétoldalas, így két ágytakaró egyben. Mindegyik oldala más színű, ahogy a képen is látható. Ha dekoratív takarót fontolgat hálószobájába, ne keressen tovább. Ezentúl az ágya mindig elegánsan lesz megvetve.

Ezeket az ágytakarókat nagyon jó minőségű anyag és precíz kidolgozás jellemzi. A gyártás során felhasznált anyagok szakszerűen kiválasztottak és főként hosszú távon a gyakorlatban teszteltek. Nem kell aggódnia, hogy az ágytakaró rövid használat után ráncos lesz vagy elhasználódik. Ez az elegáns ágytakaró nagyon kellemes tapintású, így lehetséges, hogy anélkül tud majd elaludni, hogy le kellene tennie az ágyról. Ez az ágytakaró ágytakaróként szolgál, amely felvidítja hálószobáját.

Keressen további párnákat az ágytakarókhoz üzletünkben. A párnák mellett kész elegáns függönyöket, meleg és vastag takarót, ágyneműt is kínálunk, így könnyedén felújíthatja otthonát. Nincs szükség belsőépítészre. Egyszerűen illessze otthonát saját színeihez. Egy- és franciaágyakra kínálunk ágytakarókat. Minden ágytakaró műanyag zacskóba van csomagolva, így könnyen tárolható és szállítható. Ez a takaró nem csak esztétikus, hanem praktikus is. És ha egy különleges ajándékon gondolkodik, az közvetlenül előtte van. Nincs több stressz egy váratlan látogatás miatt. Könnyedén megágyazhat néhány másodperc alatt. A varázslatos ágytakaró pont a helyén van.

szélesség 220 cm x hossz 240 cm

100% poliészter

Mérettűrés +/- 3%

Felhívjuk figyelmét, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Paraméterek

Szín Bézs
Minták Steppelt
Méret 220 x 240 cm