Modern dekoratív tükör a hálószobába

60 830 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEL210

A kerek vagy ovális dekoratív öntapadós akril tükrök tökéletesek a falra az előszobában, az előszobába, a nappaliba vagy a hálószobába. A kínálatunkban található tükrök dekoratívak, ami azt jelenti, hogy a bennük látható tükörkép kissé torzított. Ezért nem javasoljuk, hogy ezeket a tükröket a klasszikus tükrök teljes helyettesítésére használják, ahol a tükröződés pontos és éles. A tükrök, mint fali dekoráció akkor fog tetszeni Önnek, ha modern és stílusos jelleget szeretne adni a szobájának, és nem éppen falfestményekre gondol.

A dekoratív tükröknek az az előnye is megvan, hogy a falra ragasztva, a mellékelt speciális szalaggal ragasztják őket, így nem kell lyukakat fúrni a falba, amelyek aztán ott is maradnak. A kínálatunkban található tükrök némelyike több részből áll, így ha a sablonban láthatótól eltérő képet szeretne létrehozni, akkor azt is meg tudja valósítani. Mivel a tükrök részei nincsenek összekötve egymással, szabadon engedheti fantáziáját, amikor akril tükröket alkalmaz a falra. Nem kell aggódnia a sérülés miatt, amikor ezekkel az ovális öntapadós tükrökkel dolgozik. Az anyag, amelyből az akril tükör készül, törhetetlen és könnyű, az élek pedig úgy vannak megmunkálva, hogy ne legyenek élesek. A dekoratív öntapadós tükrök kezelése így biztonságos és kreatív. A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek és törésállóak, és a bennük lévő tükörkép enyhén torz. Ezek a tükrök csupán dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színeket minden számítógép az egyéni beállításai szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és felszerelés: A tükör a hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető a falra. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely semmilyen módon nem karcolja meg a dobozban lévő tükröt. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzza le a tükörről.

Méretek:

Szélesség: 120 cm

Magasság: 120 cm

Vastagság: 3 mm

Alkatrészek száma: 217

Paraméterek

Stílus Modern