PM-KS-600T benzines bozótvágó praktikus kiegészítőkkel

-28%
Ár
48 660 Ft

Eredeti ár
67 710 Ft

Megtakarít
28% (19 050 Ft)

Termék kódja
POWPM0638

2-4 napon belül kiszállítjuk
db

A Powermat bozótvágó nagyszerű segítőtárs lesz a kertjében. Ez egy professzionális eszköz, amelyet kerti vagy gyümölcsös fű és cserjék nyírására terveztek, és RedVib technológiás rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amely csökkenti a működés közben fellépő rezgéseket. A kifinomult kialakításnak, a kis súlynak és a kezet és a gerincet tehermentesítő kényelmes hának köszönhetően a bozótvágóval sokkal könnyebb és kényelmesebb dolgozni anélkül, hogy a gerincet és a vállakat terhelné. Maga a hám vastag műanyag védővel van ellátva, amely megvédi a csípőt a kopástól. A kényelmes hevederállítás lehetővé teszi, hogy a bozótvágó gyorsan igazodjon a felhasználó testméretéhez és a talajtól mért kívánt vágási magasságához.

A csomag praktikus kiegészítőket is tartalmaz:

  • Védőmaszk
  • 2x automatikus vágófej
  • Szerviz szerszámkészlet
  • Háromfogú pajzs a magas és sűrű fűhöz
  • Kényelmes hám
  • Vágóvonal 2,4 mm 10 m
  • Olaj és üzemanyag keverék tartály
  • Védőkesztyű
  • Kézikönyv

A bozótvágó kétütemű motorral van felszerelve, amelynek térfogata 49 cm3, maximális teljesítménye 6 LE. A kiváló minőségű béléssel ellátott centrifugális tengelykapcsoló használatának köszönhetően a készülékkel való munkavégzés nagyon kényelmes és biztonságos. A motor mechanikus üzemanyagszivattyúval rendelkezik, aminek köszönhetően a készülék hosszas leállítása után a karburátorba szívjuk az üzemanyagot, és így a motor különösebb erőfeszítés nélkül beindul. Kényelmes sebességszabályozás a gázkaron, véletlen blokkolással, valamint kapcsolóval és sebességblokkoló funkcióval. A fej fogantyúja szabadon forgatható, ami megkönnyíti a nyírást a nehezen elérhető helyeken.

A készülékhez üzemanyagra van szükség 95 oktánszámú benzin és olaj keveréke formájában a kétütemű motorokhoz. A dugattyún található 2 gyűrű további tömítést biztosít, és javítja a motor teljesítményét. Maguk a felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják a vágótartozékok egyszerű cseréjét és a zajszintet, amely a nagy motorteljesítmény miatt rendkívül alacsony. A bozótvágó kiváló minőségű japán Midori membrános karburátorral van felszerelve.

Technikai paraméterek:

Gyártó: POWERMAT

Modell: PM-KS-600T

Hatásos teljesítmény: 4,4 kW / 6 LE

Motor típusa: 2 ütemű

Maximális fordulatszám: 11000 [rpm]

Alapjárati fordulatszám: 2800-3200 [rpm]

Centrifugálási sebesség: 2800-3200 [rpm]

Motor lökettérfogata: 49 cm3

Névleges motorteljesítmény: 1,65 kW / 2,2 LE

Vágási szélesség: 420 mm

Vágókorong átmérője: 255 mm

Tengelykapcsoló típusa: centrifugális tengelykapcsoló

Karburátor típusa: membrán

Gyújtógyertya típusa: LD-L7T

Gyújtásrendszer: CDI

Üzemanyagtartály űrtartalom: 1,2 l

Súly: 7,69 kg

Hatékony teljesítménymegoldások – hatékony motorteljesítmény

Paraméterek

Szín Sárga