Professzionális LED játékszék FORCE 2.5 fekete

-23%
Eredeti ár 68 250 Ft. Megtakarít 23% (15 370 Ft) 52 880 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: HUZFORCE-2-5-RGB-MESH

A Force 2.5 RGB Carbon ötvözi a fekete szövetek eleganciáját az RGB LED fényeffektussal. Ez a kontraszt megkülönbözteti a fotelt a piacon, és két fő tulajdonságot ad neki: elegáns és játékos. A szék tökéletesen illeszkedik egy színes kamaszszobába vagy egy elegáns irodába. És mindezt vonzó áron!

Biztosan nem fogja megbánni, hogy ezt a széket választotta. Mert...

A szék bevált anyagok keverékéből készült. A párnák, az oldalak és a karfák XtWill anyagokból készülnek, amelyek tartósak és kellemes tapintásúak. Azon a ponton, ahol a szék találkozik a testtel, Huge Mesh-et használtunk, amely garantálja a legmagasabb légáteresztést és légáramlást. A puha anyagból készült kényelmes kartámaszok ellenállnak a deformációnak és kényelmes pihenést tesznek lehetővé. A karfák megfelelő alátámasztást biztosítanak az alkarnak, csökkentve a vállakra és a gerincre nehezedő nyomást.

A részletek megváltoztatják! Ezért a Force 2.5 RGB-t szénszálas utánzatú anyagokkal töltötték fel. A fotelek játékos karaktert adnak, ugyanakkor rendkívül praktikusak, hiszen anyaga ellenáll a szennyeződéseknek. A mellékelt vezeték nélküli távirányító segítségével szabadon választhatja meg a fény színeit és a speciális fényeffektusokat. Az irányítás intuitív, és még egy gyermek számára sem okoz problémát. Ha valódi játékhangulatot szeretne hozni szobájába, semmi sem fog olyan jót tenni, mint az RGB LED-es világítás. A fotel bármilyen belső teret és karakterét megváltoztathatja. Este játszani vagy filmet nézni? A Force 2.5 RGB Carbon segít átváltani egy másik világba.

Műszaki adatok:

Gyártó: Hussar

Modell: Force 2.5 RGB Carbon Mesh

Tanúsítványok: SGS

Anyagok: Óriásháló + XTwill szövet

Mechanizmus: Tilt Dual

Hajtás: gáz

Maximális terhelhetőség: 130 kg