Szigetelt kennel kutyamérethez. L - 100 cm x 72 cm x 65 cm

-20%
Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott
Szürke
Szürke
Természetes, Walnut
Walnut
Mahogany
Mahogany
Jantar
Jantar
Pine
Pine
Teak
Teak

Általános ár 50 390 Ft. Megtakarít 20% (9 880 Ft) -től 40 510 Ft
db

Termék kódja: IZODB-L

Kutyabarátként és kutyatulajdonosként tökéletesen megértjük, hogy mennyire fontos négylábú barátaink kényelme, biztonsága és jóléte. A kennelek a tetőtől a padlóig TELJESEN SZIGETELTEK, így megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, hogy kedvencünk számára egyedülálló pihenőhelyet biztosítsanak. Prémium minőségű szigetelés a tetőtől a falakon át a padlóig. Így kutyája minden időjárási körülmények között kényelmesen érezheti magát. Télen melegen tart télen, nyáron pedig hűvösen!

Adjon kedvencének tökéletes menedéket. Kutyája a legjobbat érdemli!

Falak: belül sima HDF lap Polisztirol szigetelés 2 cm (a hátsó falra és két oldalfalra, tetőre és padlóra vonatkozik, az elülső fal nincs szigetelve) kívül, fa vastagság 17 mm vastagság az egész fal legfeljebb 40 mm. Minden fészer praktikus zsanérral van felszerelve a bejáratnál. Ez nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem mindenekelőtt fontos védelmi funkciót tölt be. Véd a szél és az eső ellen, és bent tartja a meleget, miközben a kutyának magánéletet és nyugalmat biztosít.

Gondtalan összeszerelés mindössze néhány perc alatt. A kennelt összeszerelt falakkal szállítjuk. Az összeszerelés olyan egyszerű, hogy még egy tapasztalatlan ember is könnyedén megbirkózik vele.

A 6 szín közül választhat.

A kutyaház könnyen összeszerelhető, a gyors összeszerelés érdekében előfúrt lyukakkal rendelkezik. A csomag tartalmaz minden tartozékot, ami az összeszereléshez szükséges. Gyors összeszerelés 5-10 perc alatt. A kutyaházat impregnálni kell (a csomag tartalmazza a készletet).

Specifikációk:

Külső méretek:

Hosszúság - 100 cm

Szélesség - 72 cm

Belső méretek:

magasság - 65 cm

Hosszúság - 86 cm

Szélesség - 53 cm

Bejárati méretek:

magasság - 27 cm

Szélesség - 26 cm

A csomag tartalma:

4 összehajtogatott fal - padló - tető - PVC függöny - 4 végcsík.

minden szükséges szerelési elem ( szükséges motázs )

az Ön által választott impregnálás ( festeni kell )

Az L kennel tökéletes egy közepes méretű kutya számára.

Paraméterek

Szín SzürkeTermészetes, WalnutMahoganyJantarPineTeak
Anyag Faipari