Színes strandtakaró kockás mintával

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

-től 8 420 Ft
db

Termék kódja: MOWNR-006

A pikniktakarók nem hiányozhatnak a nyári kirándulások bármelyik lelkes rajongójának felszereléséből. Elvégre ki ne szeretne egy kellemes üldögélést egy réten, egy parkban vagy a tengerparton a barátokkal vagy a szeretteivel. Még a gyerekek is kétségtelenül élvezni fogják a közös időtöltést egy takarón. Vigye el őket egy piknikkel egybekötött sétára, és az otthonukhoz közeli rét felejthetetlen kalanddá válik számukra.


A kollekciónk pikniktakarói gyorsan és egyszerűen összehajthatók egy praktikus táskába, fogantyúval és tépőzáras rögzítéssel. A takarók alján alumíniumfólia található, amely hőszigetelést biztosít, és tökéletesen véd a nedvességtől is. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy egy kis piknikezés után egy hideg és nedves takarón ül. A pikniktakaró felülete kellemes és puha tapintású anyagból készült. Atakarón eltöltött idő ideális kikapcsolódás leszazÖn számára jó idő esetén .

Méretek: szélesség 130 cm x hossz 150 cm

A takaró felülete: 100% polár gyapjú

Alsó réteg: 2 mm vastag PVC hab, alumínium fólia.

Mosás: Javasoljuk, hogy 30°C-on mossa, ne használjon kémiai fehérítőket, belülről kifordítva mossa és ne szárítsa szárítógépben.

Mérettűrés +/-3%.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Paraméterek

Szín Piros
Stílus Modern