Szürke mentol ágytakaró franciaágyhoz 200 x 220 cm

Ár
8 940 Ft

Gyártó

Termék kódja
TUTNAZ-08508

24 órán belül kiszállítjuk.
db

Bemutatunk egy modern ágytakarót, melynek a hagyományos ágytakarókhoz képest megvan az az előnye, hogy kétoldalas, így két ágytakaró egyben. Mindegyik oldala más színű, ahogy a képen is látható. Ha dekoratív takarót fontolgat hálószobájába, ne keressen tovább. Ezentúl az ágya mindig elegánsan lesz megvetve.

Ezeket az ágytakarókat nagyon jó minőségű anyag és precíz kidolgozás jellemzi. A gyártás során felhasznált anyagok szakszerűen kiválasztottak és főként hosszú távon a gyakorlatban teszteltek. Nem kell attól tartania, hogy az ágytakaró rövid használat után ráncos lesz vagy elhasználódik. Ez az elegáns ágytakaró nagyon kellemes tapintású, így lehetséges, hogy anélkül tud majd elaludni, hogy le kellene tennie az ágyról. Ez az ágytakaró ágytakaróként szolgál, amely könnyedén felvidítja hálószobáját.

Keressen további párnákat az ágytakarókhoz üzletünkben. A párnák mellett kész elegáns függönyöket, meleg és vastag takarót, ágyneműt is kínálunk, így könnyedén felújíthatja otthonát. Nincs szükség belsőépítészre. Egyszerűen illessze otthonát saját színeihez. Egy- és franciaágyakra kínálunk ágytakarókat. Minden ágytakaró műanyag zacskóba van csomagolva, így könnyen tárolható és szállítható. Ez a takaró nem csak esztétikus, hanem praktikus is. És ha egy különleges ajándékon gondolkodik, az közvetlenül előtte van. Nincs több stressz egy váratlan látogatás miatt. Könnyedén megágyazhat néhány másodperc alatt. A varázslatos ágytakaró pont a helyén van.

szélesség 200 cm x hossz 220 cm

100% poliészter

Mérettűrés +/- 3%

Felhívjuk figyelmét, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Paraméterek

Szín Szürke
Méret 200 x 220 cm
Minták Steppelt