Vezeték nélküli fű- és cserjeolló 3,6V

-31%
Általános ár 34 290 Ft. Megtakarít 31% (10 500 Ft) 23 790 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: POWPM1093

A Powermat PM-ANTK-3,6V vezeték nélküli fű- és cserjeolló nélkülözhetetlen eszköz a kerti munkákhoz. Soha nem volt még ilyen egyszerű a pázsit széleinek befejezése. Az 1500 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor használatának köszönhetően nagyon praktikus segítőtárssá válik, nem kell aggódnia a kényelmetlen kábel miatt.

A csúszásgátló betéttel borított ergonomikus fogantyú és a kis súly kényelmessé és biztonságossá teszi a munkát. A készlet egy 83 mm széles fűnyírót és egy 120 mm hosszú, 6 mm-es fogtávolságú bozótvágót tartalmaz. A pengecsere egy szerszám nélküli rendszerrel történik, amely lehetővé teszi a fűolló gyors cseréjét cserjeollóra. A két kés használata lehetővé teszi a pázsitszegélyek és a kis bokrok pontos formázását.

Csomag tartalma:

  • Akkus olló
  • Egy penge fűre
  • Penge bozótra
  • Töltő
  • Kézikönyv

LED kijelzők:
A hatékony akkumulátor lehetővé teszi a készülék hosszú távú működését. Az akkumulátor töltöttségi állapotáról a színes LED-ekből tájékozódhat, amelyek járó motornál világítanak.

Munkabiztonság:
A pengék véletlen beszorulásakor vagy vészhelyzet esetén az olló hátulján egy zár található, amely azonnal leállítja a motort és a fűrészlap mozgását. A zár aktiválása azt jelenti, hogy a motor nem indítható el.

Egyszerű pengecsere:
A forgó mechanizmusnak és az alsó fedelet nyitó gombnak köszönhetően könnyedén cserélheti a pengéket, hogy bokrok vagy fű nyírására használja őket.

Technikai paraméterek:

Ollós tápegység: Akkumulátor

Töltő tápellátása: 230V / 50Hz

Akkumulátor feszültség: 3,6V

Akkumulátor kapacitása: 1500 mAh

Akkumulátor típusa: Lítium-ion

Fordulatszám terhelés nélkül: 1100 ford./perc

A fűszál szélessége: 83 mm

Perselylapát hossza: 120 mm

Fogmagasság: 6 mm

Töltési idő: 3-5 [óra]

Maximális munkaidő: 40 perc

Hossza a nyél kibontása után: 120 cm

Hossza a nyél összecsukása után: 85 cm