Hogyan válasszunk megfelelő öltözőasztalt?

Az öltözőasztal egy stílusos és praktikus bútordarab, amely minden hálószobába és gyerekszobába illik. Olyan helyet képvisel, ahol egy nő el tud készülni a közelgő napra.

Azon gondolkodik, hogy szívesen beszerezne egyet, de nem tudja, hogyan válasszon? Fogadja tanácsainkat.

Minőségi öltözőasztal forgatható tükörrel és székkel

Hol helyezze el az öltözőasztalt?

A háztartások többségében az öltözőasztalok a hálószobában és gyerekszobákban vannak elhelyezve. Az elhelyezésük viszont teljesen az ön ízlésétől függ. Az öltözőasztalok helyet találnak a nagyobb ruhásszekrényekben és fürdőszobában is.

A mérete alapvető

A piacon többszázféle öltözőasztallal találkozhat. Néhányuk nagyobb, néhányuk pedig kisebb. A méreteknek a helyiségtől kell függeniük, ahol az öltözőasztal el lesz helyezve. A gyerekszobák általában kisebbek, ezért jobb kisebb modellt választani. A kislányoknak kevesebb kozmetikumuk és ékszerük van, tehát remekül fog szolgálni nekik. Másrészt, azoknak a nőknek, akiknek rengeteg kiegészítőjük, ékszerük és kozmetikumuk van, nagyobb típusút kellene választaniuk. Egy közepesen nagy vagy nagy hálószobába ne féljen egy masszívabb öltözőasztalt vásárolni. Elhelyezheti az ágy vagy a komód mellé. Felkelti vele a figyelmet és szépen kiegészíti az egész helyiséget.

Fekete fésülködő asztal fényekkel és fiókokkal

Ne feledje a funkcionalitást

Az öltözőasztal nagyon jól néz ki és modern, elegáns kiegészítőnek számít. A fő feladata azonban, hogy helyet adjon a sminkelésnek és az elkészülődésnek munkába vagy iskolába, ezért fontos, hogy praktikus tulajdonságokkal rendelkezzen. Ezekből van is néhány. Az első tulajdonság a tárhelyek. Az öltözőasztalnak legalább két fiókkal kell rendelkeznie, amelyeket az összes olyan apróság tárolására tudja felhasználni, mint például a kiegészítők és a kozmetikumok. Néhány modell szekrényekkel is rendelkezik. Azok praktikusak, mert sokkal több dolgot tud bennük tárolni, mint a fiókokban.

A második praktikus tulajdonság a tükör. Anélkül az öltözőasztal nem lenne teljes. A széles választékból különféle méretek közül választhat. A nagyobb tükrök praktikusabbak, mert ellenőrizheti benne az outfit-jét is. Nem szabad elfejteni a világítást sem. Az öltözőasztal világítással megkönnyíti a munkát és biztosítja, hogy a tükörben észrevesz minden egyes tökéletlenséget. Viszlát a rosszul felkent sminknek vagy a kiálló hajszálaknak! 

Válasszon minőségi anyagot

Ha öltözőasztalt vásárol, valószínűleg nem gondolkodik azon, hogy egy év használat után egy újat fog venni. Ha szeretné, hogy sokáig tartós legyen, válasszon minőségi anyagot. A legjobb pedig a fa. Jellemző tulajdonságai az időtlenség és a hosszú élettartam. Több év után is újnak néz neki. Plusz, több különböző színátvitelben kaphatók, így az igényeihez igazíthatja.

Rózsaszín fésülködő asztal nagy fiókkal

Milyen színt válasszon?

A színválaszték nagyon széles és mindenki megtalálja a kedvencét. A legnépszerűbb a minimalista fehér, amely minden helyiségbe passzol. Nagyon könnyen kombinálható más bútorral vagy kiegészítővel. Stílusosan néz ki és a időtlen. Ugyanígy igaz ez a feketére is. Az univerzális szín sokak számára luxust és eleganciát képvisel. A két említett színen kívül rózsaszín öltözőasztalokat is találhat. Azokat főleg a fiatalabb lányok imádják.

Fontos a szék is

A szék vagy az ülőke is fontos része az öltőzasztaloknak. Kényelmesnek kellene lennie, hogy készülődés közben komfortosan üljön. Néhány modellhez ülőke is jár. Néhányhoz pedig vennie kell egy széket vagy elhoznia egyet egy másik szobából. A szép és nőies öltözőasztalhoz egy kényelm es fotel is passzol.

Fésülködőasztal szív alakú tükörrel

Egészítse ki a háztartását egy stílusos bútorral Ön is 

Az öltözőasztalok remek stílusos darabok, amelynek nem szabad hiányoznia sehonnan. Bármilyen helyiségbe passzol, de a legjobban a hálószobába és a gyerekszobába illik. Válasszon ki egyet még ma.