Benzines bozótvágó 5,2 LE PM-KS-520HAVM teljesítménnyel és praktikus kiegészítőkkel

61 020 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: POWPM1057

A Powermat bozótvágó nagyszerű segítőtárs lesz a kertjében. Professzionális berendezés beépített kovácsolt hajtókarral, kerti vagy gyümölcsös fű és cserje nyírására tervezve, RedVib rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amely csökkenti a működés közben keletkező rezgéseket. A kifinomult kialakításnak, a kis súlynak és a kezet és a gerincet tehermentesítő kényelmes hámnak köszönhetően a bozótvágóval sokkal könnyebb és kényelmesebb dolgozni anélkül, hogy a gerincet és a vállakat terhelné. Maga a hám vastag műanyag védővel van ellátva, amely megvédi a csípőt a kopástól. A kényelmes hámállítás lehetővé teszi, hogy a bozótvágó gyorsan igazodjon a felhasználó testméretéhez és a talajtól mért kívánt vágási magasságához. A bozótvágó kényelmes gázkarral van felszerelve véletlen blokkolással, valamint sebességblokkoló funkcióval rendelkező kapcsolóval.

A csomag praktikus kiegészítőket is tartalmaz:

  • Védőmaszk
  • 2x automatikus vágófej
  • Szerviz szerszámkészlet
  • Háromfogú tárcsa magas és sűrű fűhöz
  • Kényelmes hám
  • Vágózsinór 2,4 mm, 10 m
  • Olaj és üzemanyag keverék tartály
  • Védőkesztyű
  • Kézikönyv

A bozótvágó kétütemű motorral rendelkezik, amelynek térfogata 51,7 cm3, maximális teljesítménye 5,2 LE. A kiváló minőségű béléssel ellátott centrifugális tengelykapcsoló használatának köszönhetően a készülékkel való munkavégzés nagyon kényelmes és biztonságos. A motor mechanikus üzemanyag-szivattyúval rendelkezik, melynek köszönhetően a készülék hosszas leállása után a karburátorba tud üzemanyagot szívni, és így a motor különösebb erőfeszítés nélkül beindul. A bozótvágó hajtás több ékkel végződő acélrúdból készül, ami különösen nagyobb terhelésnél döntő, mint például a késsel történő kaszálás. A legtöbb bozótvágót kábel hajtja, ami jelentősen csökkenti az élettartamát.

A készlet részét képező bozótvágó fej puha és tartós, repedésmentes műanyagból készült, így tartósabb, mint a hagyományos fejek. A fej fogantyúja szabadon forgatható, ami megkönnyíti a nyírást a nehezen elérhető helyeken. A készülékhez üzemanyagra van szükség 95-ös oktánszámú benzin és olaj keveréke formájában, kétütemű motorokhoz. A dugattyún található 2 gyűrű további tömítést biztosít, és javítja a motor teljesítményét. Maguk a felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják a vágótartozékok egyszerű cseréjét és a zajszintet, amely a nagy motorteljesítmény miatt rendkívül alacsony. A bozótvágó kiváló minőségű japán Midori membrános karburátorral van felszerelve.

Technikai paraméterek:

Gyártó: POWERMAT

Modell: PM-KS-520HAVM

Hatásos teljesítmény: 3,8 kW / 5,2 LE

Motor típusa: 2 ütemű

Maximális fordulatszám: kb 11000 [rpm]

Alapjárati fordulatszám: 2800-3200 [rpm]

Centrifugálási sebesség: 2800-3200 [rpm]

Motor lökettérfogata: 51,7 cm3

Névleges motorteljesítmény: 1,65 kW / 2,2 LE

Vágási szélesség: 420 mm

Vágókorong átmérője: 255 mm

Tengelykapcsoló típusa: centrifugális tengelykapcsoló

Karburátor típusa membrán

Gyújtógyertya típus: LD-L7T

Gyújtásrendszer: CDI

Üzemanyagtartály űrtartalom: 1,2 l

Súly: 8 kg

Hatékony teljesítménymegoldások – hatékony motorteljesítmény

Paraméterek

Szín Szürke