Bontókalapács SDS-HEX 3300W PM-MWB-3300M

77 690 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: POWPM0829

A POWERMAT bontókalapács egy innovatív eszköz, amely nagyon nagy, 3300 W munkateljesítménnyel és rendkívül nagy, 65 J ütőerővel rendelkezik. Elengedhetetlen betonszerkezetek, falak, esztrichek stb. bontásakor. Az építéshez használt minőségi anyagoknak köszönhetően a kalapács alkalmas az építőipari munkák profi és amatőr szakemberei számára. A nagy teljesítménynek és a masszív felépítésnek köszönhetően a kalapács megbízható és rendkívül hatékony. A kalapács a készülék középpontjához közel elhelyezett kiegészítő fogantyúval van felszerelve, ami könnyű manőverezést és pontos munkát jelent a kalapáccsal 360 fokos tartományban.

A nagyon stabil kerekes hordtáskának köszönhetően az egész készlet szállítása sokkal könnyebb. A táska ráadásul két fogantyúval van ellátva (vízszintesen bőröndként való hordozáshoz, függőlegesen pedig a kerekeken a talaj mentén való húzáshoz), ami tovább növeli a mobilitást a szállítás során. A tartalom legjobb védelme érdekében a bőrönd két fémkapoccsal rendelkezik. A bőrönd szerszámszervezőként is funkcionál.

KONSZTRUKCIÓ

A fogantyúban lévő főkapcsoló zárral rendelkezik, és rendkívül praktikus. A kemény burkolat fémből készült, ami biztosítja a szerszám hosszú élettartamát a napi használat során a szerszámot érő zord körülmények között.
AVS fogantyú a rezgéscsillapításért a legkeményebb munkáknál.
A vastag tápkábel rugalmas gumiborítású, így gubancmentes és ellenálló a sérülésekkel szemben.

MOTOR

In-line motorkialakítás a nagyobb felhasználói kényelem érdekében a derék alatti alkalmazásokban.
Kompakt kialakítás a kényelem és a kezelő kisebb fáradtsága érdekében.
A nagyon jól kiegyensúlyozott motorpozíció azt jelenti, hogy nemcsak függőlegesen, hanem vízszintesen is könnyedén dolgozhat.

FEJ

A hegyes rögzítés alapfelszereltség a SDS - HEX, ami azt jelenti, hogy bármilyen fúrófej vagy vágófej, amely ilyen típusú rögzítéssel rendelkezik, illeszkedik hozzá.

Műszaki adatok:

Tápegység: V / 50 Hz

Maximális teljesítmény: 3300 W

Üresjárati fordulatszám: 2000 / perc

Ütőerő: 65 J

Fogantyú típusa: HEX

Hangnyomásszint Lpa K = 3dB (A): 87,7 dB (A)

Hangteljesítményszint Lwa K = 3 dB (A): 98,7 dB (A)

Rezgésszint: K = 1,5 m/s²

Aberendezés súlya: 15,5 kg

Tápkábel hossza: 290 cm

A készlet a következőket tartalmazza:

Bontókalapács POWERMAT

30 mm-es laposvágó

30 mm-es hegyes véső

Olaj kenőanyag

Tartalék kefék

Mindent egy kerekes kemény táskába csomagolva