Cica gyerek falióra

13 320 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEZ65B

A gyermek falióráknak minden gyerekszoba részét kell képezniük. A gyerekek kiskorukban kapnak egy alapfogalmat az időről, amitől függ, hogyan dolgoznak majd az idővel a jövőben. A gyerekszoba falióra is fontos eleme abban az időszakban, amikor a gyerekek az időt tanulják. Ebben az esetben egy gyermekmotívumú óra minden bizonnyal érdekesebb és vonzóbb lesz számukra, mint egy hagyományos falióra, például a konyhában.

A gyermekórák olyan mechanizmussal vannak felszerelve, amely biztosítja a csendes működésüket. A gyerekszobában nem fog hallani felesleges ketyegést, ami megzavarhatja gyermekét alvás közben. A gyerekszoba falán található játékos minták és óraformák örömet okoznak a kicsiknek, és remek ajándék lehet.

Szélesség: 30 cm

Magasság: 30 cm

Vastagság: 3 mm

Anyaga akrilüvegből áll, amely fényességet is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üvegre, azzal a különbséggel, hogy sokkal könnyebb. A gyártás során ügyelnek a pontosságra, alaposságra és precizitásra.

Vegye figyelembe, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Az óra óramechanizmust tartalmaz, mely modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely csendes működést biztosít - ketyegési hatás nélkül. Egy AA elem tartozik hozzá.

Az óra becsomagolásakor nagyon óvatosak vagyunk, így az árut sértetlenül szállítjuk ki Önnek. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Paraméterek

Szín Fehér
Minták Természet és állatok