Csiszológép vakolathoz PM-DG-1400L-PRO

Termék kódja: POWPM0688

Termék már nem szerepel az ajánlatban

A Powermat PM-DG-1400L-PRO egy kiváló minőségű pormentes csiszológép, amelyet vakolat és gipszkarton csiszolásához terveztek.

LED-es háttérvilágítás

A készülék 360°-os LED-es háttérvilágítással rendelkezik a tárcsa körül, így nincs szükség további halogén izzók használatára a fal megvilágításához. A munkaterület pontosan ott van megvilágítva, ahol éppen csiszol, így a munka pontosabbá válik, és a kívánt hatás könnyebben elérhető. A diódákat speciális gélbevonat védi, amely megóvja őket a por behatolásától, és a bevonat a világítómodul tisztítását is megkönnyíti.

Távirányító beépített tápegységgel

A tápkábellel egybeépített külső távirányító használata csökkenti a beépített LED-es fényforrás meghibásodásának és túlmelegedésének kockázatát.

Ergonomikus kialakítás

A csúszásmentes gumibevonattal bevont ergonomikus fogantyúk növelik a kényelmet és a pontosságot a készülék működtetése során. A csiszológép további előnye a kis méret, amely nagyban megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

Hatékony munka

A motor fordulatszám-szabályozó funkció lehetővé teszi, hogy a csiszolótárcsa forgási sebességét a csiszolandó anyaghoz igazítsa. A gép lágyindítási rendszert használ, ennek a megoldásnak köszönhetően a gép nem indul azonnal teljes sebességgel.

A csiszológép ipari porszívóval való munkához igazított porelszívó rendszerrel van felszerelve, porgyűjtő zsákkal és a porszívóhoz csatlakoztatható tömlővel van ellátva.

A jobb poreltávolítás érdekében a gép lyukacsos csiszolópapírt használ, ami sokkal jobb megoldás, mintha csak az éleket távolítaná el.

Sarkok csiszolása

A pengehuzat levehető része kényelmessé teszi a sarkok (pl. a fal és a mennyezet közötti érintkezési pontok) csiszolását.

Állítható szorítóerő

A portalanító rendszer szívóerő-szabályozással rendelkezik, a beállítás a tárcsaház tetején található gombbal történik.

Porszívó nélküli munkavégzés lehetősége

A porgyűjtő zsák használatának köszönhetően a készülék ipari porszívó nélkül is tisztítható.

Műszaki paraméterek:

Modell: PM-DG-1400L-PRO

Tápellátás: 230V/50Hz

Munkafelület megvilágítás: igen - LED 360°

Forgási sebesség: 1200-2300 fordulat/perc

Csiszolópapír átmérő: 190 mm (tépőzáras rögzítés)

Lemez átmérő: 180 mm

Tömlő átmérő: 32 mm

Nettó súly: 2,27 kg

Csomag tartalma: A csomagban található:

Csiszológép:

Függő porzsák

4,5 m-es tömlő

tartalék szénkefék

imbuszkulcs

védő füldugó

12x csiszolópapír készlet (4x 150 / 4x 180 / 4x 240)