Design falióra modern stílusban

21 490 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEZ21B

Úgy gondolja, hogy a falon lévő óra csak azért van, hogy tájékoztasson minket az időről? Mi kizökkentjük ebből a gondolatból, és megmutatjuk, hogyan teheti egy falióra kellemesebbé és hangulatosabbá az otthonát. Modern órák széles választékát kínáljuk Önnek különböző színekben, formákban, méretekben és egyedi kivitelben. Ezek egyben rendkívüli dekorációs kiegészítők is, amelyek a nappali, a konyha, a hálószoba vagy az előszoba falán is megállják a helyüket. Elhelyezésük határai korlátlanok.


Az anyag, amelyből készülnek, biztosítja törhetetlenségüket, így hosszú élettartamuknak is örülni fog. Kínálatunkban választhat olyan dizájnórákat is, amelyek klasszikusan felakaszthatók, vagy olyanokat, amelyek közvetlenül a falra ragaszthatók. Nagyon kevés kell ahhoz, hogy egy falióra ne csak az Ön, hanem látogatói vagy vendégei figyelmének középpontjába kerüljön.


Méretek:

Szélesség: 50 cm

Magasság: 50 cm

Óra anyaga: 2 mm vastag fém

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Az óra óraművet tartalmaz, amely egy modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely biztosítja a csendes működést - nincs ketyegő hatás. Egy AA elemet is tartalmaz.


Az óra csomagolásakor gondosan ügyelnek arra, hogy ne keletkezzenek sérülések, és az áru hibátlanul kerüljön Önhöz. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Paraméterek

Szín Fekete
Stílus Modern