Elektromos rovarcsapda LED UV PM-LOUV-30T

-17%
Eredeti ár 8 590 Ft. Megtakarítás 17% (1 490 Ft) 7 100 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: POWPM0942

Az ultraibolya (UV) LED-lámpával felszerelt, csendes forgó ventilátorral ellátott, legkorszerűbb készülék semlegesíti a rovarokat a környezetében. A lámpa automatikusan működik, és ideális csapda a moszkitók, szúnyogok és kis molyok számára.

A szúnyogok és más rovarok által kedvelt ultraibolya optikai hullámok a készülékhez vonzzák őket, és a ventilátor segítségével a készülék belsejébe vonzza őket, így nincs módjuk a menekülésre. Továbbá az emberi test hőjét utánozva az embert megtámadó rovarok gyorsabban csapdába esnek. A készülék ideális üzletekben, házakban, szállodákban, éttermekben, sátrakban és egyéb helyiségekben. Sokoldalúsága miatt szabadon is mozgatható, kis mérete miatt pedig bárhová elhelyezhető vagy felakasztható.

Csendes ventilátor

  • A készülék teljesen biztonságos. Beépített ventilátorral rendelkezik, amely alacsony fordulatszámának köszönhetően nem zavarja az alvást.

Könnyen használható

  • A tartály könnyen eltávolítható a fogantyúkról való lecsavarozással. A tartály eltávolítása után egy zsákba vagy szemetesbe üríthető.

Modern kialakítás

  • A lámpa szép megjelenése modernizálja és vonzóbbá teszi a szobáját.

Felakasztási lehetőség

  • A bőrszíjjal ellátott lámpa lehetővé teszi, hogy a lámpát olyan kulcsfontosságú helyekre akassza fel, mint például a sátor vagy a csillár, ahol a legtöbb rovar gyűlik össze.

Bekapcsolás

  • A bekapcsoláshoz egyszerűen csatlakoztassa a készüléket okostelefonja töltőjéhez, számítógépének USB-csatlakozójához vagy a legegyszerűbb POWER-BANK-hoz Az USB - microUSB készletben található kábel segítségével azonnal bekapcsolhatja a lámpát a készülék tetején található felső bekapcsológomb (kapcsoló) segítségével.

Műszaki paraméterek:

Magasság: 19 cm

Szélesség: 10,5 cm

Teljesítmény: 5 W

Feszültség: 5V

Fény típusa: UV

Működési tartomány: 20 - 30 [m²] (360°)