Elektromos rovarfogó LED UV PM-LOUV-40T

-11%
Általános ár 10 890 Ft. Megtakarít 11% (1 230 Ft) 9 660 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: POWPM0941

A legmodernebb ultraibolya (UV) fényű LED lámpával felszerelt, csendes forgó ventilátorral ellátott készülék semlegesíti a környezetében lévő rovarokat. A lámpa automatikusan működik, és ideális csapda szúnyogok, muslicák és apró molyok számára.

A szúnyogok és más rovarok által kedvelt ultraibolya optikai hullámok a készülékhez vonzzák őket, és ventilátor segítségével behúzzák őket, így esélyük sincs kiszabadulni. Ezenkívül az emberi test hőjének utánzása az embert megtámadó rovarok gyorsabb befogását okozza. A készülék ideális üzletekbe, házakba, szállodákba, éttermekbe, sátrakba és egyéb helyiségekbe. Univerzális karaktere szabad mozgást is lehetővé tesz, kis méretének köszönhetően pedig bárhol elhelyezhető, felakasztható.

Csendes ventilátor

  • A készülék teljesen biztonságos. Beépített ventilátorral rendelkezik, amely alacsony fordulatszámának köszönhetően nem zavarja az alvást.

Könnyen kezelhető

  • A tartály könnyen eltávolítható a fogantyúkról való lecsavarással. A tartály eltávolítása után zsákba vagy szemetesbe üríthető.

Modern dizájn

  • A lámpa szép megjelenése modernizálja és vonzóbbá teszi szobáját.

Lehetőség

  • A bőrszíjjal ellátott lámpa lehetővé teszi kulcsfontosságú helyekre való akasztását, például sátorba vagy csillárra, ahol a legtöbb rovar gyűlik össze.

Bekapcsolás

  • A készülék bekapcsolásához egyszerűen csatlakoztassa egy okostelefon töltőhöz, a számítógép USB-aljzatához vagy a legegyszerűbb POWER-BANK-hoz. Az USB - microUSB készletben található kábel lehetővé teszi a lámpa azonnali áramellátását a készülék felső részének felső gombjával (kapcsolójával).

Technikai paraméterek:

Magasság: 22 cm

Szélesség: 12 cm

Teljesítmény: 5 W

Feszültség: 5V

Fény típusa: UV

Működési tartomány: 30-40 [m²] (360 °)

Paraméterek

Szín Fehér