Elektromos rovarfogó LED UV PM-LOUV-50T

-19%
Eredeti ár 11 450 Ft. Megtakarít 19% (2 130 Ft) 9 320 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: POWPM0938

A legmodernebb, ultraibolya (UV) fény színű LED lámpával felszerelt, csendes forgó ventilátorral rendelkező készülék semlegesíti a környezetében lévő rovarokat. A lámpa automatikusan működik, és ideális csapda szúnyogok, muslicák és apró molyok számára.

A szúnyogok és más rovarok által kedvelt ultraibolya optikai hullámok a készülékhez vonzzák őket, és ventilátor segítségével beszívják őket, így esélyük sincs kiszabadulni. Ezenkívül az emberi test hőjének utánzása az embert megtámadó rovarok gyorsabb befogását okozza. A készülék ideális üzletekbe, házakba, szállodákba, éttermekbe, sátrakba és egyéb helyiségekbe. Univerzális jelleme szabad mozgást is lehetővé tesz, kis méretének köszönhetően pedig bárhol elhelyezhető, felakasztható.

Csendes ventilátor

  • A készülék teljesen biztonságos. Beépített ventilátorral rendelkezik, amely alacsony fordulatszámának köszönhetően nem zavarja az alvást.

Modern dizájn

  • A lámpa szép megjelenése modernizálja és vonzóbbá teszi szobáját.

Fényérzékelő

  • A készüléket fényérzékelővel látták el, ennek köszönhetően nem kell emlékeznünk a készülék kikapcsolására. Mellette egy precíz BE/KI érintőgombos kapcsoló található.

Könnyen kezelhető

  • A rovarriasztó lámpa alján egy forgó rovartartó fedél található.

Technikai paraméterek:

Magasság: 22 cm

Szélesség: 15 cm

Teljesítmény: 3W

Feszültség: 5V

Fény típusa: UV

Működési tartomány: 30-50 [m²] (360 °)