Ergonomikus, kék színű gamer szék lábtartóval COMBAT 3.0

-14%
Ár
50 680 Ft

Eredeti ár
59 200 Ft

Megtakarít
14% (8 520 Ft)

Termék kódja
HUZCOMBAT-3-0-BLUE

24 órán belül kiszállítjuk.
db

A HUZARO szék SGS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, melyek a legmagasabb minőséget és a nemzetközi szabványoknak való megfelelést igazolják. A HUZARO COMBAT 3.0 az AIR MESH gyártási technológiának köszönhetően frissességet, kényelmet és hűvössséget biztosít még sokórás használat során is. A Combat 3.0 titkos szuperereje az összecsukható, állítható lábtámaszban rejlik, mely stabil tartást biztosít a lábnak.

Ha a HUZARO COMBAT 3.0-át választotta, jól döntött! Miért?

A speciális puha szivacs és a Thermo-Elastic hab az AiR MESH anyaggal kombinálva nem csak a megfelelő légáramlást garantálja. Ez a megoldás biztosítja a megfelelő minőséget és az alakváltozással szembeni ellenállást is. A rugalmas Nylon FX anyagból készült masszív, erős háttámla lenyűgöző benyomást kelt. Ezenkívül speciális levegőnyílásokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a levegő keringését a háttámlán keresztül, ami még nagyobb kényelmet és komfortot biztosít a felhasználó számára. A SeatRest funkció segítségével gyorsan beállíthatja a háttámlát a megfelelő szögbe.

A robusztus, hosszú karfák megfelelő támasztékot biztosítanak az alkarnak, és csökkentik a vállak és a gerinc terhelését még sok órán át a számítógép előtt. A karfák puha szivacsból készülnek, ellenállnak a deformációnak, kellemes tapintású anyaggal vannak borítva, ami nagy kényelmet biztosít. Tartós és megbízható konstrukció akár 140 kg teherbírással. Az ülés felső gázkarral van felszerelve. Ez a megoldás az emelőszerkezettel és a háttámla-állító mechanizmussal kombinálva lehetővé teszi a szék helyzetének a felhasználó igényeihez való igazítását. Öt dupla poliuretán-gumi görgő biztosítja a szék könnyű mozgatását, a felhasznált anyagok pedig védik a padlót a karcolásoktól és a kopástól.

Műszaki adatok:

Gyártó: HUZARO

Modell: Combat 3.0

Tanúsítványok: SGS

Anyagok : háló

Szerkezet: Nylon fx

Szivacs: légáteresztő, hideghabbal kombinálva

Egyéb információ: Állítható dőlésszög reteszeléssel

Mechanizmus: TILT Dual

Maximális felhasználói súly: 140 kg

Paraméterek

Szín Kék