Falióra római motívummal

13 090 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: FLEZ5C

Gondolja, hogy a falon lévő óra csak arra szolgál, hogy tájékoztasson minket az időről? Kiszakítjuk ebből az ötletből, és megmutatjuk, hogyan tehetik a faliórák kellemesebbé és hangulatosabbá otthonát. Faliórák széles választékát kínáljuk különféle színekben, formákban, méretekben és egyedi kivitelben. Rendkívüli dekorációs kiegészítők is, amelyek kiemelkedhetnek nappali, konyha, hálószoba vagy előszoba falán. Elhelyezésük lehetőségei korlátlanok.

Az anyag, amelyből készültek, biztosítja törhetetlenségüket, így Ön is élvezheti hosszú élettartamát. Kínálatunkban klasszikusan akasztható vagy akár közvetlenül falra ragasztható faliórákat is választhat. Könnyen nem csak az Ön figyelmének középpontjába kerülnek, hanem a vendégek figyelmének is.

Szélesség: 38 cm

Magasság: 38 cm

Vastagság: 3 mm

Az óra anyaga PMA - akrilüveg, amely fényességet is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üvegre, azzal a különbséggel, hogy sokkal könnyebb. A gyártás során ügyelnek a pontosságra, alaposságra és precizitásra.

Vegye figyelembe, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Az óra óramechanizmust tartalmaz, mely modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely csendes működést biztosít - ketyegési hatás nélkül. Egy AA elem tartozik hozzá.

Az óra becsomagolásakor ügyelünk a sérülések elkerülésére, így az árut sértetlenül szállítjuk ki Önnek. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Paraméterek

Szín Szürke
Minták Utazás