Luxus gamer szék FORCE 7.5 fehér

-10%
Eredeti ár 93 600 Ft. Megtakarít 10% (9 370 Ft) 84 230 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: HUZFORCE-7-5-WHITE

A FORCE 7.5 szék a HUZARO gamer szék minőségi márkájának terméke, melynek fő üzenete, hogy a legjobb minőségű, modern dizájnnal és sok értékkel rendelkező terméket biztosítsa a legjobb áron. SGS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a legmagasabb minőséget és a nemzetközi szabványoknak való megfelelést.

A FORCE 7.5 modell remek választás! Szeretné tudni, miért?

Szenvedélyes játékos, a legújabb technológia rajongója vagy egyszerűen csak egy kényelmes székben szeretne ülni, amely dizájnjával lélegzetelállító? Igen! Ez egy Huzaro Force 7.5 gamer szék! A tökéletes légáramlást megfelelő anyagok, PU-HD ökobőr és hideghab kombinációja biztosítja. Azokon a helyeken, ahol a test a székhez tapad, az anyag megfelelően szellőzik, rugalmas és tartós. A SoftFlex mechanizmus a háttámla függőleges helyzetben történő rögzítésének lehetőségével lehetővé teszi a háttámla helyes megdöntését és lehetővé teszi a ringatást. Ez lehetővé teszi az ellazulást, biztosítja a megfelelő vérkeringést és oldja a feszültséget az izmokban. A SeatRest funkció lehetővé teszi a háttámla gyors, bármilyen szögben történő elhelyezését.

A teljesen állítható 5D karfák puha, deformációálló anyagból készülnek. A karfák kényelmes kartámaszt tesznek lehetővé, megfelelő alátámasztást biztosítanak az alkarnak és csökkentik a vállak és a gerinc terhelését. A szék nem csak jól néz ki, de gondoskodik egészségünkről is. A nagyméretű, szellőző, megfelelően profilozott párna magasságállítással biztosítja a gerinc tökéletes helyzetét. 

Műszaki adatok:

Gyártó: Huzaro

Modell : FORCE 7.5

Tanúsítványok: SGS

Anyagok: ülés és háttámla: PU-HD ökobőr, szellőző bőr, szénbőr

Szerkezet: acél

Mechanizmus: Tilt DUAL +

Maximális felhasználói súly: 150 kg

Paraméterek

Szín Fehér