Luxus gamer szék FORCE 7.5 szürke

-10%
Ár
80 300 Ft

Eredeti ár
89 220 Ft

Megtakarít
10% (8 920 Ft)

Termék kódja
HUZFORCE-7-5-GREY

24 órán belül kiszállítjuk.
db

A FORCE 7.5 szék a HUZARO gamer székek minőségi márkájának terméke, melynek fő üzenete, hogy a legjobb minőségű, modern dizájnnal és sok értékkel rendelkező terméket biztosítsa a legjobb áron. SGS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, melyek a legmagasabb minőséget és a nemzetközi szabványoknak való megfelelést igazolják.

A FORCE 7.5 modell remek választás! Szeretné tudni, miért?

Ön szenvedélyes játékos, a legújabb technológia rajongója vagy egyszerűen csak egy kényelmes széken szeretne ülni, amely dizájnjával lélegzetelállító? Igen! Ez a Huzaro Force 7.5 gamer szék! A tökéletes légáramlást a megfelelő anyagok, a PU-HD ökobőr és a hideghab kombinációja biztosítja. Azokon a helyeken, ahol a test a székhez tapad, az anyag megfelelően szellőzik, rugalmas és tartós. A SoftFlex mechanizmus a háttámla függőleges helyzetben történő rögzítésének lehetőségével lehetővé teszi a háttámla helyes megdöntését és a hintázást, amely elősegíti az ellazulást, biztosítja a megfelelő vérkeringést és oldja az izmok feszülését. A SeatRest funkció lehetővé teszi a háttámla gyors, bármilyen szögben történő elhelyezését.

A teljesen állítható 5D karfák puha, deformációálló anyagból készülnek. A karfák kényelmes kartámaszt nyújtanak, megfelelő alátámasztást biztosítanak az alkarnak és csökkentik a vállak és a gerinc terhelését. A szék nem csak jól néz ki, de gondoskodik egészségünkről is. A nagyméretű, szellőző, megfelelően profilozott párna magasságállítással biztosítja a gerinc tökéletes helyzetét. 

Leírás:

Gyártó: Huzaro

Modell : FORCE 7.5

Tanúsítványok: SGS

Anyagok: ülés és háttámla: PU-HD ökobőr, szellőző bőr, szénbőr

Szerkezet: acél

Mechanizmus: Tilt DUAL +

Maximális felhasználói súly: 150 kg

Paraméterek

Szín Szürke