Nagy sarokasztal HERO 7.0

-4%
Általános ár 73 790 Ft. Megtakarít 4% (3 250 Ft) 70 540 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: HUZHERO-7-0

Az ésszerű helykihasználás kulcsfontosságú minden belső tér berendezésében. Az L alakú tetejének köszönhetően a Hero 7.0 gamer asztal nemcsak praktikus, hanem mindenekelőtt állítható is. Nem véletlen, hogy a munkalap jellegzetes "L" alakú. A jól átgondolt kialakítás megnöveli a munkához vagy tanuláshoz felhasználható teret. Ennek köszönhetően mindig minden kéznél van.

Miért válassza a HERO 7.0-t?

A karbon flex felületű munkalap elnyűhetetlen! Az asztallapot speciális szénszerű bevonat borítja. Az asztal felülete ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződéseknek, ugyanakkor remekül néz ki. A strapabíró HDF PVC lemezből készült, 15 mm vastag asztallap tartósságot és stabilitást biztosít még nagyon nagy nyomáson is. Ízlésétől függően az íróasztal kétféleképpen szerelhető össze: bal vagy jobb oldali szélesebb bővítéssel. Az egész folyamat nagyon egyszerű.

Az asztalon stratégiailag elhelyezett bejárat található a kábelek elrendezéséhez. Kényelmes és praktikus fejhallgató- és italtartó is tartozik hozzá. Mindkettő összecsukható az asztal alá, ha éppen nem használja.

Leírás

Gyártó: Huzaro

Modell: Hero 7.0

Felépítés: Sarok

Asztallap: 154 x 117

Asztallap vastagsága: 15 mm

Tartók: fejhallgatóhoz, italokhoz

Kábelbemenet

Lábak: Állítható

Paraméterek

Szín Fekete