Professzionális LED gamer szék FORCE 6.0 fekete

-14%
Ár
77 050 Ft

Eredeti ár
89 220 Ft

Megtakarít
14% (12 170 Ft)

Termék kódja
HUZFORCE-6-0-RGB-MESH

24 órán belül kiszállítjuk.
db

A Force 6.0 gamer szék LED-világítással ötvözi az ergonómiát, a sportot és a funkcionalitást, valamint a legújabb technológiákat, amelyek lenyűgöző vizuális effektusokat biztosítanak. Minden szenvedélyes játékosnak készült, aki különösen értékeli a kényelmet, a kivételes dizájnt, az egyediséget és szeretné, ha székük a választott színekben tündökölne.

Biztosan nem fogja megbánni, hogy ezt a széket választotta. Mivel…

A tökéletes légáramlást a megfelelő anyagok, a Huge Mesh szövet és a hideghab kombinációja biztosítja. A furatos kialakításnak köszönhetően az anyag sokkal több levegőt enged át. A szék PU HD-ból készült bőrbetétekkel rendelkezik, aminek köszönhetően agresszív megjelenésű és tökéletesen illeszkedik a játék témájába. A nyakpárna fejtámlaként szolgál. Felejtse el a nyaki gerinc fájdalmát még hosszú órákon át tartó játék vagy számítógépen végzett munka közben is. Egy speciálisan kialakított derékpárna gondoskodik a gerinc helyes helyzetéről. Kényelmes, állítható magasságú kartámasz, puha, deformációálló anyagból, kényelmes kéztámaszt tesz lehetővé.

A SideRest funkció lehetővé teszi a háttámla gyors beállítását bármilyen szögben. A felhasználók megengedhetik maguknak egy pillanatnyi teljes ellazulást, izomlazítást és akár egy szunyókálást is a széken. SoftFlex lengőmechanizmus a háttámla függőleges helyzetben történő rögzítésének lehetőségével. A funkció lehetővé teszi a ringatást, amely lehetővé teszi az ellazulást, biztosítja a megfelelő vérkeringést és oldja az izmok feszültségét. Speciális anyagból készült, 50 mm átmérőjű poliuretán-gumi dupla kerekek védik a padlót a karcolásoktól. A világítás USB-n keresztül működik - számítógépről vagy a power bankról.

Műszaki adatok:

Gyártó : Huzaro

Modell: FORCE 6.0

Tanúsítványok: SGS

Anyagok: Ülés és háttámla: XTwill mesh, Huge Mesh szövet

Szerkezet: acél

Tartozékok: Nyakpárna, csípőpárna

Mechanizmus: Tilt PLUS

Maximális felhasználói súly: 130 kg

Paraméterek

Szín Fekete