Petsi Kisállathordozó táska - fekete

Termék kódja: MULME03-01BLACK

Termék már nem szerepel az ajánlatban

Ezt a hordozót kifejezetten úgy tervezték, hogy biztosítsa kedvence kényelmes és biztonságos szállítását. Kétségtelenül hasznos lesz minden állattartó számára, mivel elegendő helyet biztosít közepes vagy nagyobb méretű háziállatának. Az anyaga ellenáll mindenféle sérülésnek, így hosszú ideig fogja szolgálni. Ezenkívül a kialakítás kényelmet biztosít mind a szállított állat, mind az azt cipelő tulajdonos számára. A táska kényelmes, ergonomikus fogantyúval van ellátva, amely megkönnyíti a szállítást. Az állítható vállpántnak köszönhetően az utazótáska kényelmesen hordozható akár hosszabb időn keresztül.

A táska mindkét oldalán nyitható, így könnyebbé válik mind az állathoz való hozzáférés, mind a hordozó tisztítása. Kényelmesen behelyezheti vagy kiveheti kedvencét, függetlenül attól, hogy melyik oldalról nyitja ki a hordozót. A hordozó alján egy puha párna található tépőzárral, amely további kényelmet és komfortot biztosít a kisállat számára.

Az utazás közbeni légáramlás és kényelem biztosítása érdekében a hordozó szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a levegő szabad áramlását. Amikor nincs használatban összehajtható, így nem foglal sok helyet.

Specifikációk:

Színe: fekete

Méretek: 26 x 48 x 25 cm

Maximális terherbírás: 12 kg

Anyaga: poliészter

Márka: Petsi

 

Paraméterek

Szín Fekete