Akkus csavarhúzó Energy+ 18V, 58G022-AD GRAPHITE

26 300 Ft
3-5 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FIX58G022-AD

Modern akkumulátoros fúrógép GRAPHITE, a ENERGY+ rendszerhez tartozik, amelyet a szakemberek és a barkácsolók egyaránt nagyra értékelnek. Ez a kétsebességes készülék kompatibilis a márka 18 V-os lítium-ion akkumulátorával (nem tartozék). Fokozatmentesen szabályozható sebességszabályozással és forgásirány kapcsolóval (jobbra és balra) rendelkezik. Az orsó maximális forgási sebessége első fokozatban 350, második fokozatban pedig 1250 fordulat/perc. A maximális nyomaték 28 Nm (lágy csavarozás) / 44 Nm (kemény csavarozás). 19 fokozatú tengelykapcsolóval állítható, kiegészítő fúrási lehetőséggel.

A fúró/csavarozó elektromos motorfékkel és automatikus orsózárral rendelkezik. A szerszám indításakor a LED bekapcsol. Az önbehúzódó 10 mm átmérőjű persely lehetővé teszi a 0,8 és 10 mm közötti tartozékok kényelmes felszerelését. Ez az elem eltávolítható és helyettesíthető egy praktikus hatszögletű kimeneti szerelvénnyel is, amelynek paraméterei: ¼". Ennek a megoldásnak és a speciális rögzítésnek köszönhetően a készülék alkalmas a nehezen hozzáférhető helyeken és ferdén történő munkavégzésre.

Az ergonomikus, két anyagból készült fogantyú kényelmet és biztos fogást biztosít. Ez a fúró/csavarozó a márkától GRAPHITE egy sokéves használatra tervezett, bevált elektromos szerszám.

Specifikációk:

Maximális fordulatszám: 1. fordulatszám 0-350 rpm, 2. fordulatszám 0-1250 rpm.

Önhúzó rögzítési tartomány: 0,8 - 10 mm

Lágy nyomaték: 28 Nm

Kemény nyomaték: 44 Nm

Szerszámrögzítés: ¼" (6,35 mm)

Zajszint: 95 dB

A készlet tartalmazza:

Akkus fúró/csavarozó GRAPHITE

Gyorscserélő tartozék

Lemezadapter

Bordás adapter

Karton csomagolás