Akkus fű- és cserjeolló 3,6 V 1,5 Ah PM-ANTK-3,6T

-34%
Általános ár 18 290 Ft. Megtakarít 34% (6 200 Ft) 12 090 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: POWPM0946

A Powermat PM-ANTK-3,6T akkumulátoros fű- és cserjeolló nélkülözhetetlen eszköz a kerti munka során. Soha nem volt még ilyen egyszerű a pázsit széleinek befejezése. Az 1500 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátornak köszönhetően nagyon praktikussá válnak, nem kell aggódni a kényelmetlen kábel miatt.

A csúszásgátló betéttel borított ergonomikus fogantyú és a kis súly kényelmessé és biztonságossá teszi a munkát. A készlet egy 83 mm széles fűnyírót és egy 120 mm hosszú, 6 mm-es fogtávolságú bozótvágót tartalmaz. A pengecsere egy szerszám nélküli rendszerrel történik, amely lehetővé teszi a fűolló gyors cseréjét cserjeollóra. A két kés használata lehetővé teszi a pázsitszegélyek és a kis bokrok pontos formázását.

LED kijelzők

A hatékony akkumulátor lehetővé teszi a készülék hosszú távú működését. Az akkumulátor töltöttségi állapotáról a színes LED-ekből tájékozódhat, amelyek járó motornál világítanak.

Biztonság a munkahelyen

A pengék véletlen beszorulása vagy vészhelyzet esetén az olló hátulján egy zár található, amely azonnal leállítja a motort és a fűrészlap mozgását. A zár eltávolítása a foglalatból azt jelenti, hogy a motor nem indítható.

Könnyű pengecsere

A forgó mechanizmusnak és az alsó fedelet nyitó gombnak köszönhetően könnyedén cserélheti a pengéket, hogy bokrok vagy fű nyírására használja őket.

A csomag tartalma:

  • vezeték nélküli olló
  • bozontos penge
  • töltő
  • kézikönyv

Technikai paraméterek:

Olló tápegység: akkumulátor

Töltő tápellátása: AC 230 V / 50 Hz

Akkumulátor feszültség: DC 3,6V

Akkumulátor kapacitása: 1500 mAh

Akkumulátor típusa: lítium-ion

Fordulatszám terhelés nélkül: 1100 ford./perc

A fűszál szélessége: 83 mm

Perselylapát hossza: 120 mm

Fogtávolság: 6 mm

Töltési idő: 3-5 [óra]

Maximális munkaidő: 40 perc