Akril dekoratív tükörcsíkok

17 910 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEL76A

A tükrök olyan dekorációs elemek, amelyek minden otthonban megállják a helyüket. Szögletes és téglalap alakú formáik kombinálhatók, és különböző faldíszekké is alakíthatók. Mivel ezeket  a csomagolásban található speciális ragasztószalaggal ragasztják a falra, nem hagynak nem kívánt lyukakat a falon. A félelmek, hogy a tükör meglazul, leesik és eltörik, teljesen feleslegesek. Ezek a tükrök akril üvegből készülnek, amely a hagyományos üveghez képest sokkal könnyebb és törésállóbb. Akár egy gyerekszobát is díszíthet velük anélkül, hogy sérülésveszély állna fenn.

Az egyszerűbb mintájú, de érdekes motívumokat is tartalmazó dizájn tükröket otthonának minden szegletében elhelyezheti. Talán nincs is olyan hely, ahová ne illenének. A tükrök feldobják, vizuálisan megnagyobbítják és modern megjelenést kölcsönöznek a a belső tereknek.  

Méretek:

Szélesség: 40 cm

Magasság: 125 cm

Vastagság: 3 mm

A dekoratív tükrök olasz akril üvegből készülnek. A tükrök könnyűk, törésállóak, a tükörkép enyhén torzít. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a képernyő a színeket az egyéni beállítások alapján jeleníti meg.

Szerelés: A tükör a hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető a falra. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületét egy védőfólia védi, amely megakadályozza, hogy a tükör a dobozban megkarcolódjon . Miután a tüköröt felhelyezte a falra, távolítsa el a védőfóliát. 

Csomagolás: Gondoskodunk arról, hogy a tükröt sérülésmentesen kapja meg, ezért vastag kartondobozba csomagoljuk.

Paraméterek

Stílus Modern